Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 25.04.2016. 11:00

Poljoprivredni sajam - mesto poslovnih susreta

U sklopu Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom sadu održaće se poslovni susreti AgroB2B@NSFair.

  • 113
  • 4
  • 0

Evropska mreža preduzetništva Srbije - Privredna komora Srbije i Poslovni inkubator Novi Sad u saradnji sa Novosadskim sajmom, organizuju međunarodne poslovne susrete AgroB2B@NSFair u okviru Sajma poljoprivrede. Poslovni susreti održaće se 16. maja 2016. godine.

Poslovni susreti proizvođača i trgovaca

AgroB2B@NSFair je namenjen prvenstveno proizvođačima i trgovcima hrane i piće, ali je događaj otvoren i za povezane sektore poput: poljoprivredne mehanizacije, đubriva i zaštita bilja, pakovanja, poljoprivrede kao izvora obnovljivih izvora energije, opreme za proizvodnju i preradu hrane, primenjene nauke i istraživanja itd.

Još nije kasno za prijavu

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti ulaznicu za sajam i pokriti eventualne troškove prevoza i smeštaja u Novom Sadu.

Registracija učesnika i sve dodatne informacije u vezi sa organizacijom ovih međunarodnih poslovnih susreta možete naći na zvaničnoj internet stranici.

Rok za registraciju učesnika iz Srbije je 30. april 2016. godine. Kontakt: Marko Kovačević, telefon: 011 33 00 928, email: marko.kovacevic@pks.rs


Tagovi

Novosadski sajam Poljoprivredni sajam Proizvođači hrane AgroB2B@NSFair Prerada hrane Poljoprivredna mehanizacija


Partner