• Novi Travnik
  • 04.07.2018. 20:00

Posetite 12. međunarodni sajam - Dani maline u BIH

Sajam će biti popraćen kulturnim programom, bogatim sadržajem ponude organskih proizvoda, maline, jagodastog voća, meda, prezentacijom turističkih atrakcija, kao i gastro ponudom.

Foto: Bigstockphoto/Beauty Nature
  • 90
  • 4
  • 0

Opština Novi Travnik, Organsko FBIH i Organsko SBK/KSB vas sa zadovoljstvom pozivaju da se pridružite svečanosti otvaranja 12. Međunarodnog sajma organske proizvodnje i eko turizma "Dani Maline 2018." Novi Travnik. 

Međunarodni sajam Dani maline iz godine u godinu okuplja sve veći broj, kako poljoprivrednih proizvođača, tako i privrednika sa područja regiona. Sajam će biti popraćen kulturnim programom, bogatim sadržajem ponude organskih proizvoda, maline, jagodastog voća, meda, prezentacijom turističkih atrakcija, kao i gastro ponudom.

U sklopu sajma biće predstavljen promotivni video o nekropoli stećaka Maculje i prezentacija turističkih potencijala opštine Novi Travnik "Nekropola stećaka Maculje na listi UNESCO-a".

Dani maline će se održati od 06.07. do 07.07.2018. godine na Trgu opšine Novi Travnik. Svečanost otvaranja sajma će biti upriličena 06.07.2018. (petak), u 11 sati.


Tagovi

Dani Maline 2018 Novi Travnik Organsko FBiH


Autorka

Karolina Rastija

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!