• KLUB 100P plus
 • 04.07.2019. 14:00
 • Južnobački okrug, Vojvodina, Kać

Posetite 15. jubilarni SPIT u Kaću

Manifestacija će se održati u subotu, 20. jula 2019. godine, u Kaću, na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad - Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane.

Foto: Verica Matić
 • 1.183
 • 59
 • 0

Udruženje poljoprivrednika 100P plus i ove godine organizuje 15. jubilarni SPIT, koji će se održati 20. jula. Smotra poljoprivredne industrije i trgovine biće održana u Kaću na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad - Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane. 

SPIT - smotra poljoprivrede, industrije i trgovine je jedinstvena manifestacija u Vojvodini, koja se tradicionalno održava u Kaću u opštini Novi Sad.

SPIT - prikaz savremenih mašina i opreme stacionarno i u radu

Manifestacija omogućava poljoprivrednim proizvođačima da na jednom mestu vide u radu mašine različitih proizvođača, sami probaju rad sa njima i tako olakšaju sebi izbor. To je i svojevrsna edukacija jer uz svaku mašinu dobijaju objašnjenje i stručne savete.
Na kraju, to je lepa prilika da se nakon žetve okupe, malo druže i razmene iskustva.

I ove godine očekuje se nadmetanje poljoprivrednika u dve discipline: bacanje akumulatora s ramena - za osvojeno I mesto dobija se akumulator, a za II i III mesto, prigodni pokloni. Takmičenje u brzini prenošenja vreća đubriva firme Elixir Agrar, Šabac - za I, II i III mesto dobijaju se vredne nagrade.

SPIT - manifestacija sa tradicijom

Poziv svim zainteresovanim poljoprivrednicima

Klub 100P plus poziva sve zainteresovane da posete ovu jedinstvenu manifestaciju sa tradicijom od 15 godina.

Program dešavanja:

 • 8:30 - 9:30 sati - Okupljanje i prijava - uručivanje časopisa AR 3/2019;
 • 9:30 - 10:30 sati - Razgledanje traktora, mašina, kombajna i drugih ponuda na štandovima;
 • 9:30 sati - Radionica: Promene u zemljištu kod različitih sistema obrade zemljišta, voditelj: dipl. inž. Nikola Škrbić, PSS "Tamiš", Pančevo;
 • 10:30 - 11:00 sati - Otvaranje 15. SPIT-a (voditelj Vojislav Malešev), pozvani su: Pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović;
 • 11:00 - 14:00 sati - Prikaz mašina u radu, voditelj: dipl. inž. Branislav Ogrizović;
 • 14:00 - 15:00 sati - Nagradna takmičenja: bacanje akumulatora s ramena - za osvojeno I mesto dobija se akumulator, a za II i III mesto, prigodni pokloni; Takmičenje u brzini prenošenja vreća đubriva firme Elixir Agrar, Šabac - za I, II i III mesto dobijaju se vredne nagrade;
 • 15:00 - 15:30 sati - Tombola (100 dinara): akumulator, majice, kape, ulje, đubrivo, boravak na Zimskom seminaru farmera.

Manifestacija će se održati u subotu, 20. jula 2019. godine, u Kaću, na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad - Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane. Na SPIT-u se okupi preko 800 poljoprivrednika koji su zainteresovani da praktično vide šta je od mašina novo i korisno za njihovu proizvodnju. 

Vidimo se!

Za više informacija o samoj manifestaciji možete se obratiti organizatorima na navedene kontakte ispod teksta.


Tagovi

SPIT Vojislav Malešev Branislav Nedimović Vuk Radojević Kać


Autorka

Verica Matić

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

KLUB 100P plus

Vladike Ćirića 33, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 3015 055, e-mail: office@agroplus.rs web: http://www.agroplus.rs/