• Beogradski sajam
  • 08.03.2018. 09:00

Posetite 40. Sajam nautike, lova i ribolova u Beogradu

Sajam nautike, lova i ribolova, 40. po redu,  je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu.

Foto: Beogradski sajam
  • 189
  • 9
  • 0

Sajam nautike, lova i ribolova, 40. po redu,  je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Okuplja 55 izlagača, 10 inostranih, i 10.000 posetilaca na 3.500 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Među eksponatima se nalaze ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema. Tradicionalno se organizuje berza polovnih plovila, a svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije. Takođe, ekologija i bezbednost na vodi postale su neizostavne teme. Poseban akcent je na lovu i ribolovu, a mogu se videti veliki, ali i mali distributeri i proizvođači opreme.

Prijavu za izlagače potražite ispod teksta!

Sajam nautike, lova i ribolova ima i bogat prateći sadržaj, odnosno  stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umetnici, muzeji i institucije. 

Manifestacija će se održati u Halama 1 i 4 na Beogradskom sajmu, od 3. do 7. aprila 2018. godine. 


Dokumenti


Tagovi

Beograd Sajam nautike lova i ribolova 2018


Autorka

Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dejan Vilotić iz Grabovca nekoliko decenija bavi se proizvodnjom rasada a ovaj posao započeo je njeg... Pročitaj celu belešku »