Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 03.05.2016. 15:00

Prezentacija nacionalnih dostignuća u agrobiznisu

Na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu i ove godine održaće se veliki broj konferencija, poslovnih i stručnih skupova, savetovanja, okruglih stolova, promocija, prezentacija, uručenja nagrada.

  • 628
  • 30
  • 0

Tokom sedam dana Poljoprivrednog sajma, koji se ove godine održava od 14. do 20. maja, u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma očekuje se veliki broj konferencija, poslovnih i stručnih skupova, savetovanja, okruglih stolova, promocija, prezentacija, uručenja nagrada.

Agro konferencija "Preko polja do Evrope"

Jedan od najvećih događaja u oblasti agrara u ovm delu Evrope biće i prilika za prezentacije nacionalnih dostignuća u agrobiznisu. Skupove su najavili ITA - ICE - Italijanska agencija za spoljnu trgovinu u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, Ambasada Kraljevine Holandije, Trgovinsko odeljenje Ambasade Francuske i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske koje organizuje i 2. regionalnu agrobiznis konferenciju "Preko polja do Evrope".

Biće održan i Sastanak radne grupe za poljoprivredu i prehrambenu industriju u okviru poslovnog saveta Srbija - Nemačka, a ni ove godine neće izostati Međunarodni poslovni susreti AgroB2B@NSFair koji će omogućiti saradnju preduzetnika i institucija sa različitih krajeva sveta.

Promocije su zakazali Generali osiguranje Srbija, EVECO Brno, Petrokemija Kutina, Republika Hrvatska, Kompanija Dunav osiguranje Beograd, Privredna komora Srbije, MK Group, Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika, Udruženje Žita Srbije, Institut Mihajlo Pupin, Konzul, Novi Sad, Dunav NET, Novi Sad.

Skupove će održati i Inženjerska komora Srbije, Poljoprivredni fakultet Departman za stočarstvo Univerziteta u Novom Sadu i Fond za podršku investicija u Vojvodini.


Tagovi

Novosadski sajam Poljoprivredni sajam KOnferencije Poslovni susreti Agrobiznis AgroB2B@NSFair Kongresni centar Master


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.