AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Prezentacija nacionalnih dostignuća u agrobiznisu

Prezentacija nacionalnih dostignuća u agrobiznisu

Novosadski sajam

Prezentacija nacionalnih dostignuća u agrobiznisu

Datum: 03.05.2016. 15:00

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

Na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu i ove godine održaće se veliki broj konferencija, poslovnih i stručnih skupova, savetovanja, okruglih stolova, promocija, prezentacija, uručenja nagrada.

Tokom sedam dana Poljoprivrednog sajma, koji se ove godine održava od 14. do 20. maja, u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma očekuje se veliki broj konferencija, poslovnih i stručnih skupova, savetovanja, okruglih stolova, promocija, prezentacija, uručenja nagrada.

Agro konferencija "Preko polja do Evrope"

Jedan od najvećih događaja u oblasti agrara u ovm delu Evrope biće i prilika za prezentacije nacionalnih dostignuća u agrobiznisu. Skupove su najavili ITA - ICE - Italijanska agencija za spoljnu trgovinu u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, Ambasada Kraljevine Holandije, Trgovinsko odeljenje Ambasade Francuske i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske koje organizuje i 2. regionalnu agrobiznis konferenciju "Preko polja do Evrope".

Biće održan i Sastanak radne grupe za poljoprivredu i prehrambenu industriju u okviru poslovnog saveta Srbija - Nemačka, a ni ove godine neće izostati Međunarodni poslovni susreti AgroB2B@NSFair koji će omogućiti saradnju preduzetnika i institucija sa različitih krajeva sveta.

Promocije su zakazali Generali osiguranje Srbija, EVECO Brno, Petrokemija Kutina, Republika Hrvatska, Kompanija Dunav osiguranje Beograd, Privredna komora Srbije, MK Group, Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika, Udruženje Žita Srbije, Institut Mihajlo Pupin, Konzul, Novi Sad, Dunav NET, Novi Sad.

Skupove će održati i Inženjerska komora Srbije, Poljoprivredni fakultet Departman za stočarstvo Univerziteta u Novom Sadu i Fond za podršku investicija u Vojvodini.


Novosadski sajam

Novosadski sajam
Novi Sad, Srbija
e-mail: info@sajam.net , web: www.sajam.net

Broj pregleda članka: 595; Uspešnost članka: 48.75

Tagovi: Novosadski sajam, Poljoprivredni sajam, Agrobiznis, Konferencije, Kongresni centar Master, Poslovni susreti, AgroB2B@NSFair

Ključne reči članka: prezentacija, nacionalnih, dostignuca, u, agrobiznisu, srbije, evrope