Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Organsko liderstvo
  • 30.07.2021. 13:10

Prijavite se za virtuelni kurs organskog liderstva u Srbiji

Kurs je namenjen učesnicima u organskom sektoru ali i pojedinicima koji u tom vidu poljoprivredne proizvodnje vide način da se obezbedi održivi razvoj sistema za proizvodnju hrane.

Foto: Bigstock/Goodmoments
  • 122
  • 19
  • 0

Kurs organskog liderstva, The Organic Leadership Course - OLC- Srbija otvoren je do 22. avgusta. Zamišljen je tako da podrži postojeće, ali i potencijalne lidere koji se bore za suštinsku, održivu promenu u poljoprivredi.

Učesnici ove edukacije biće obučeni i osposobljeni da predvode pokrete u organskoj poljoprivredi, fokusirajući se na kapacitete održivih sistema za hranu, mehanizme za razvoj tržišta, javno zastupanje, politički dijalog, istraživanje, komunikaciju, kao i marketing i umrežavanje. Cilj programa je da pruži neophodno znanje i praktične veštine kako bi se osnažili, kako nacionalni tako i regionalni kapaciteti.

Namenjen je učesnicima u organskom sektoru ali i pojedinicima koji u tom vidu poljoprivredne proizvodnje vide način da se obezbedi održivi razvoj sistema za proizvodnju hrane, doprinese razvoju ruralnih područja, ali i da se očuvaju prirodni resursi. Tokom trajanja kursa polaznici imaju priliku da steknu veštine i nauče više o temama koje će im biti značajne i potrebne u njihovom daljem radu.

Možete se prijaviti u narednih mesec dana

Sve profesije i delatnosti su dobrodošle da se prijave jer je svima cilj isti - da se razvijamo zdravo i da živimo u zdravijoj sredini. Iz tog razloga pozivamo sve zainteresovane da iskoriste ovu priliku i priključe se zajedničkom cilju razvitka organske proizvodnje u Srbiji, poručuju organizatori.

Program je osmišljen kroz dva treninga u Srbiji (mesto održavanja biće naknadno objavljeno) i putem više virtuelnih sesija. Prvi će trajati jednu nedelju i biće održan od 27. oktobra pa do 03. novembra 2021. godine, a drugi je u trajanju od pet dana i biće realizovan na leto 2020. Broj polaznika je ograničen na 25.

 U međuvremenu će se održavati onlajn stručni vebinari. Pored treninga, učesnici će raditi na svojim projektima, kojima će prepoznati mogućnosti i potrebe lokalne zajednice za održivi razvoj.

Projekat pokriva troškove kursa kao i smeštaj. Putne troškove do mesta održavanja i nazad, snose sami učesnici. Program predavanja kao i mesto održavanje biće dostavljeni do kraja avgusta. Rok za prijavu je nedelja, 22. avgust 2021. godine, u ponoć.

Prijava za kurs na srpskom jeziku nalazi se na sledećem linku.


Tagovi

Onlajn kurs Organskoliderstvo Seminar EDukacija Poljoprivredna proizvodnja


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]