Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kotor Varoš 2017
  • 22.03.2017. 20:00

Privreda, poljoprivreda i turizam - Kotor Varoš

6. Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma "Kotor Varoš 2017" pod sloganom "Pokrenimo privredu" održava se 31. marta i 1. aprila.

Foto: Razvojna agencija opštine Čelinac
  • 583
  • 26
  • 0

6. Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma "Kotor Varoš 2017" pod sloganom "Pokrenimo privredu" biće održan 31. marta i 1. aprila 2017. godine u Kotor Varoši. Organizatori su Razvojna agencija opštine Čelinac i Područna privredna komora Banja Luka.

Centralne teme ove godine su investicioni projekti energetskog sektora i sektora zelenih investicija, regionalni energetski projekti kroz regionalnu saradnju, regionalno napredovanje, poslovni sastanci kompanija celog regiona, saradnja po modelu JPP (javno privatno partnerstvo).

"Obnovljivi izvori energije i ubrzani razvoj tržišta energije iz biomase, ali i energetska efikasnost, kao i novi pristup problematici finansiranja projekata i ESCO ugovori, biće aktuelne sajamske teme", najavio je direktor Razvojne agencije opštine Čelinac Aleksandar Branković.

Na sajmu se očekuje učešće više od 250 privrednika i ekonomista iz zemlje i okruženja, predstavnika institucija Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Grčke, Kine, Italije, Rusije, Nemačke, Švajcarske, kao i predstavnika brojnih ambasada, investitora, finansijskih i drugih institucija.

Foto: Razvojna agencija opštine Čelinac


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!