Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ProfiFruit Beograd
  • 07.03.2018. 14:30

ProfiFruit 2018 - Sajam voćarstva i konferencija ovog vikenda u Beogradu!

Posetite ProfiFruit 2018 - prvi međunarodni događaj ovog tipa, koji povezuje profesionalne proizvođače voća i kompanije iz voćarskog sektora. Posetite predavanja vodećih stručnjaka iz Nemačke, Holandije, Poljske, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Foto: BelExpo Facebook
  • 1.091
  • 53
  • 0

Međunarodni sajam i konferencija o voćarstvu PROFIFRUIT održava se ovog vikenda, u petak i subotu, u Belexpo centru u Beogradu. Ovo je prvi međunarodni događaj ovog tipa, koji povezuje profesionalne proizvođače voća i kompanije iz voćarskog sektora. Posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama u svetu u ovoj oblasti.

Ulaz na sajam je besplatan, a program možete naći ispod teksta! Kako biste brže ušli na sajam i konferenciju, svoju prijavu za besplatne ulaznice napravite online http://profifruit.com/sr/registrujte-se/

Ova manifestacija ima za cilj da objedini znanja stručnjaka, mogućnosti savremenih tehnologija i iskustva voćara. Na jednom mestu, u Beogradu.

Iskustva i informacije stručnjaka na jednom mestu 

Konferencija donosi brojne i korisne informacije. Biće predstavljeno iskustva IPARD fonda, a strani eksperti govoriće o stanju na evropskom tržištu jabuka. Stručnjaci iz Holandije imaće izlaganje, koje će dati odgovore o dominantnim sortama jabuka u svetu i kako unaprediti profitabilnost zasada. Naravno, biće i predavanja o zaštiti jabuke i prevenciji pratećih bolesti i štetočina. Gostujući predavači iz Poljske će govoriti o putu ploda od stabla do trpeze, sa posebnim naglaskom na održavanje kvaliteta jabuke.

Drugog dana posetioci će moći da saznaju više o jagodičastom voću, proizvodnji borovnice u BVB supstratima. Posebno interesantna tema biće i razvoj selekcionerskog programa maline i kupine u Poljskoj.   

Uglavnom za svakog ponešto. Za iskusne voćare, ali i za one koji to tek žele da postanu.

Sajam je otvoren od 9 do 18 sati. Za više informacija posetite www.profifruit.com

Ulaz je besplatan za sve posetioce.


Dokumenti


Tagovi

BelExpo PROFIFRUIT Beograd Sajam Konferencija Voćarstvo


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta