• ProfiFruit Beograd
  • 07.03.2018. 14:30

ProfiFruit 2018 - Sajam voćarstva i konferencija ovog vikenda u Beogradu!

Posetite ProfiFruit 2018 - prvi međunarodni događaj ovog tipa, koji povezuje profesionalne proizvođače voća i kompanije iz voćarskog sektora. Posetite predavanja vodećih stručnjaka iz Nemačke, Holandije, Poljske, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Foto: BelExpo Facebook
  • 1.071
  • 53
  • 0

Međunarodni sajam i konferencija o voćarstvu PROFIFRUIT održava se ovog vikenda, u petak i subotu, u Belexpo centru u Beogradu. Ovo je prvi međunarodni događaj ovog tipa, koji povezuje profesionalne proizvođače voća i kompanije iz voćarskog sektora. Posetioci će moći da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama u svetu u ovoj oblasti.

Ulaz na sajam je besplatan, a program možete naći ispod teksta! Kako biste brže ušli na sajam i konferenciju, svoju prijavu za besplatne ulaznice napravite online http://profifruit.com/sr/registrujte-se/

Ova manifestacija ima za cilj da objedini znanja stručnjaka, mogućnosti savremenih tehnologija i iskustva voćara. Na jednom mestu, u Beogradu.

Iskustva i informacije stručnjaka na jednom mestu 

Konferencija donosi brojne i korisne informacije. Biće predstavljeno iskustva IPARD fonda, a strani eksperti govoriće o stanju na evropskom tržištu jabuka. Stručnjaci iz Holandije imaće izlaganje, koje će dati odgovore o dominantnim sortama jabuka u svetu i kako unaprediti profitabilnost zasada. Naravno, biće i predavanja o zaštiti jabuke i prevenciji pratećih bolesti i štetočina. Gostujući predavači iz Poljske će govoriti o putu ploda od stabla do trpeze, sa posebnim naglaskom na održavanje kvaliteta jabuke.

Drugog dana posetioci će moći da saznaju više o jagodičastom voću, proizvodnji borovnice u BVB supstratima. Posebno interesantna tema biće i razvoj selekcionerskog programa maline i kupine u Poljskoj.   

Uglavnom za svakog ponešto. Za iskusne voćare, ali i za one koji to tek žele da postanu.

Sajam je otvoren od 9 do 18 sati. Za više informacija posetite www.profifruit.com

Ulaz je besplatan za sve posetioce.


Dokumenti


Tagovi

BelExpo PROFIFRUIT Beograd Sajam Konferencija Voćarstvo


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pamukova sovica (Helicoverpa armigera) je izuzetno polifagna vrsta koja se hrani na oko 250 različitih vrsta biljaka. Kod nas je poznata je kao velika štetočina kukuruza i paprike, a u odsustvu domaćina razvija se i na korovskim vrstama, ko... Više [+]