Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 16.05.2017. 16:15

RTI distributer STEYR traktora!

Kompanija RTI d.o.o postala je distributer traktora austrijskog lidera "Steyr Traktoren". Ovaj brend je nastao 1934, godine, a ističe se visokim kvalitetom i najsavremenijom tegnologijom. Osim ovog brenda, predstavili su saradnju sa nemačkim"Kramerom", za koji su generalni distributer, kao i saradnju sa kompanijom "Einbock". Na njihovom izložbenom prostoru može se pronaći i brend "Pöttinger".

Foto: Aleksandra Kekić
  • 1.905
  • 93
  • 0

Kompanija RTI d.o.o postala je distributer traktora austrijskog lidera "Steyr Traktoren". Ovaj brend je nastao 1934, godine, a ističe se visokim kvalitetom i najsavremenijom tegnologijom.

Osim ovog brenda, predstavili su saradnju sa nemačkim"Kramerom", za koji su generalni distributer, kao i saradnju sa kompanijom "Einböck". Na njihovom izložbenom prostoru može se pronaći i brend "Pöttinger".

Terrus 6300 mašina godine

Marko Škrbić, predstavnik "Steyr" kompanije za Srbiju i Hrvatsku napomenu je da su u ponudi traktori od 50 do 313 konja.

Skrenuo je pažnju na "Kompakt" seriju, od 50 do 115 konja, kao i na "Multi" višenamenski traktor. On se koristi u poljoprivrdi, a u službi je i komunalnih preduzeća.

"Serija 'Profi' namenjena je poljoprivredi, komunalnoj delatnosti i šumarstvu. Kada je reč o šumarskoj deltnosti, posebno izdvajamo CVT modele. Ponosni smo i na 'Terrus', koji se pravi u rasponu od 270 do 313 konja, a pokriva kompletnu potražnju na tržištu. Model 'Terrus 6300' proglašen je mašinom godine u Hanoveru", predstavio je ponudu Škrbić.

Mašina godine - Terrus 6300

Ponuda za male i velike

Direktor prodajte u RTI Goran Micković rekao je da je njihova ponuda usmerena ka velikim proizvođačima, ali i onim malim, za koje smatra da je sada pravo vreme, jer i država nudi subvencije:

"Osim traktora, izlažemo i utovarivače i manipulatore, koji su veoma važni, posebno kada je reč o skladištenju zrna i manipulaciju teretima svih vrsta. Tu su i plugovi, na koje smo stavili akcenat. Izlažemo kompletan asortiman, nove tehnologije, po specijalnim cenama. Posebnu pažnju skrećemo na žitne sejalice i zelenu liniju".

Partneri zadovoljni saradnjom

Predstavnik "Steyer"-a za Balkan, Harold Boitleher (Harold Boitlleher) istakaao je zadvoljstvo saradnjom, rekavši da će se i u Srbiji raditi na jakom odnosu sa kupcima, po kome je ovaj bredn poznat. Johanes Stojber (Johannes Stoiber) ispred kompanije "Pöttinger" naveo je da već četiri godine uspešno sarađuju sa RTI, a da na ovogodišnjem Sajmu izlažu 22 mašine. Martin Vagner (Martin Wagner), predstavnik kompanije "Einböck", takođe je istakao uspešnu saradnju i naveo da iako postoje usponi i padovi na srpskom tržištu, nameravaju da jačaju i dalje.

Foto: Aleksandra Kekić


Foto prilog


Tagovi

RTI Steyr Traktore Einböck Pöttinger Marko Škrbić Goran Micković Harold Boitlleher Johanes Stoiber


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.