• Lov i ribolov
  • 21.04.2015. 09:52

Sajam lova i ribolova u Nišu

Sajam lova i ribolova okupiće brojne proizvođače, uvoznike i distributere opreme za lov, ribolov.

  • 111
  • 5
  • 0

U organizaciji Sportskog centra "Čair" u Nišu se ove godine održava 17. Sajam lova i ribolova, od 22.-26. aprila, gde se očekuje veliki broj izlagača, kako iz Srbije tako i po tradiciji iz Bugarske, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Tokom trajanja sajma biće održane različite manifestacije, koje bi trebalo da upotpune redovne ponude proizvođača, uvoznika i distributera opreme za lov, ribolov kao i najave noviteta za predstojeću sezonu ljubitelja ovih aktivnosti.

Podsetimo samo, na prošlogodišnjem Sajmu bilo je prisutno 50-ak izlagača, a organizatori ove godine očekuju veću posetu, uz tradicionalne sajamske cene i popuste pa su tim povodom osigurane i ulaznice po pristupačnim cenama.

Prvog dana Sajma radno vreme biće od 12 do 19:30, dok će 23, 24. i 25. aprila, hala biti otvorena za posetioce od 10 do 19:30, a poslednjeg dana od 10 do 17 sati.


Tagovi

Sajam lova i ribolova Niš Srbija Oprema Sportski centar Čair Manifestacija


Autorka

Verica Matić

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.