Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EuroTier2016
  • 25.10.2016. 15:00

Sajam opreme za stočarstvo

EuroTier je međunarodni forum za moderno stočarstvo i najvažniji generator za individualne farmere.

Foto: eurotier.com
  • 111
  • 4
  • 0

Na vodećem svetskom sajmu posvećenom stočarskoj proizvodnji, EuroTier2016 biće prezentovana inovativna rešenja za stočarsku proizvodnju. Sajam, EuroTier 2016 održaće se od 15. do 18. novembra u Izložbenom centu u Hanoveru.

Na sajmu će biti prikazane 251 inovacija koliko je prijavljeno organizatoru sajmaske manifestacije, DLG (Nemačkom društvu poljoprivrede). Prijavljen, veći broj inovacija u odnosu na prethodno održanu sajamsku priredbu, ukazuje da EuroTier postiže stalan i konstanatan uspeh. U drugu ruku, inovativna tehnička rešenja doprineće daljem unapređenju dobrobiti životinja i "prijateljskim" uslovima proizvodnje prema životnoj sredini kao i radnih uslova. Dodatno međunarodni eksperti iz industrije, poljoprivrede, nauke i konsultatni predstaviće se na EuroTier. Sa svojim jedinstvenom informacionom ponudom EuroTier obezbeđuje orijentaciju za menadžment trenutnim i budućim zadacima u stočarstvu. To je međunarodni forum za moderno stočarstvo i najvažniji generator za individualne farmere.

2.523 izlagača iz 57 država obezbediće kompletnu ponudu za sve oblasti moderne proizvodnje životinja. Organizatori sajma EuroTier u svom izveštaju ukazuju na novi record registrovanih učesnika, izlagača. Broj registrovanih je povećan za oko četiri odsto u poređenju s predhodnim rekordnim rezultatom postignutim pre četiri godine. Izložbeni prostor takođe je dostigao rekord i prostire se na površini većoj od 280.000 kvadratnih metara. Profesionalni stočari, čiji se dolazak očekuje iz različitih zemalja širom sveta, imaće na raspolaganju mnogo više informacija nego ranije.

Foto: eurotier.com


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.