Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IterAgro, Kijev, Ukrajna
  • 17.10.2016. 11:18

Sajam poljoprivredne mehanizacije i opreme

Izložba predstavlja najnovija tehnička dostignuća i inovacije svetske i domaće industrije namenjene sektoru poljoprivrede ali i opreme namenjene servisu i remontu poljoprivrednih mašina , tehnologije precizne poljoprivrede.

Foto: interagro.in.ua
  • 82
  • 2
  • 0

InterAGRO 2016, 8. do 11. novembar, Kijev, Ukrajna

InterAGRO 2016 je sajam posvećen poljopirvrednim mašinama i opremi. Održaće se od 8. Do 11. Novembra 2016. U Kijev Expo Plaza u Ukrajni.

Sajam InterAgro je međunarodna izložba poljoprivredne mehanizacije i opreme, koja se održava u Kijevu u Ukrajini. Izlagači će na sajmu predstaviti opremu i tehnička rešenja koja na način usklađen sa standardima najvećih svetskih izložba. Većina izlagača jesu kompanije proizvođači mašina i opreme koja je u skladu s najvećim svetskim standardima.

Izložba predstavlja najnovija tehnička dostignuća i inovacije svetske i domaće industrije namenjene sektoru poljoprivrede ali i opreme namenjene servisu i remontu poljoprivrednih mašina , tehnologije precizne poljoprivrede, zatim agroklimatske opreme kao i tehnologije za obradu, negu i zaštitu bilja.

Tokom trajanja sajamske manifestacije dešavajće se i brojne poslovne aktivnosti vezane za aktuelne probleme u poljoprivredi kao i one posvećene najnovijim trendovima u agroindustriji. Kroz brojne konferencije, seminare, okrugle stolove posetioci sajma će imati priliku da približnije shvate nove trendove na tržištu poljoprivrednih mašina.

Foto: interagro.in.ua


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.