Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrimek
  • 24.10.2016. 14:47

Sajam poljoprivredne opreme Agrimek

Između ostalog biće prikazana rešenja poljprivrednih mašina za obradu poljoprivrednog zemljišta, setvu i negu useva, sistemi za navodnjavanje, tehnika koja se primenjuje u povrtarskoj proizvodnji, samohodne i pogonske mašine

Foto: Agromek.com
  • 88
  • 3
  • 0

Sajam Agrimek se održava svake druge godine u MCH sajamskom centru u Herningu, u Danskoj. Predstavlja najveći poljoprivredni sajam severne Evrope. Sajam je važno mesto susreta poljoprivredne industrije, koriniska mašina, poljoprirednika i poslovnih parnera. Sajamska izložba organizovana je u sedam sektora.

Između ostalog biće prikazana rešenja poljprivrednih mašina za obradu poljoprivrednog zemljišta, setvu i negu useva, sistemi za navodnjavanje, tehnika koja se primenjuje u povrtarskoj proizvodnji, samohodne i pogonske mašine - traktori i kombajni, procesna oprema kao i tehnika za manipulaciju robom, silosi. Važan deo izložbe jeste i oprema koja se koristi u stočarstvu koa i deo posvećen proizvodnji energije, toplotne i električne.

Foto: Agromek.com


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.