Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eima, Bolonja
  • 25.10.2016. 16:15

Sajam poljoprivredne tehnike, EIMA

Takmičenje Nova tehnika je tradicionalni deo sajma u Bolonji, na kojem proizvođači poljopivrednih mašina premijerno predstavljaju inovativna tehnička rešenja.

Foto: eima.it
  • 274
  • 12
  • 0

Tehničke inovacije su ključ sajma EIMA International, posvećenog poljoprivrednoj mehanizaciji koji organizuje FederUnacoma od 9. do 13. novembra u Bolonji. Na sajmu će svetski poznati proizvođači poljoprivrede i opreme predstaviti najnovija tehnička dostignuća čija primena u poljoprivrednoj proizvodnji zadovoljava savremene standard. 890 izlagača, predstavnika specjalizovane industrije iz 37 država, predstaviće svoje delatnosti na salonu u četiri paviljona.

Takmičenje Nova tehnika je tradicionalni deo sajma u Bolonji, na kojem proizvođači poljopivrednih mašina premijerno predstavljaju inovativna tehnička rešenja. Takmičenje, iz godine u godinu animira veliki broj proizvođača opreme što se uočava kroz sve veće investicije u dizajn i razvoj. To je potvrđeno i prijavom za ovogodišnje takmičenje, na kojem je svoje uešće uzela 141 kompanija u raznovrsnim kategorijama. Stručni žiri sajma izabrao je kao najbolje 25 rešenja tehničkih proizvoda i 53 u oblasti tehnologija.

Foto: eima.it


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.