Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam privrede
  • 04.04.2022. 14:00
  • Kolubarski okrug, Valjevo

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG - 17. po redu od 7. do 9. aprila

Kompletan otvoreni izložbeni prostor posvećen je poljoprivredi, biće izloženi traktori, mehanizacija i priključne mašine, oprema za navodnjavanje, biljke iz rasadnika, cveće, navodi se u saopštenju.

Foto: SPREG
  • 175
  • 88
  • 0

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, 17. po redu održaće se od 7. do 9. aprila, na kojem će svoje proizvode i usluge predstaviti oko 150 firmi-izlagača iz cele zemlje, u organizaciji Regionalne asocijacije malih i srednjih preduzeća zapadne Srbije, dok je izvršni organizator - valjevska agencija "Gatti".

Prema rečima Jovana Grujića, izvršnog direktora sajma, 135 izlagača prema preliminarnim najavama, nastupiće na oko 2.000 kvadratanih metara izložbenog prostora u glavnoj sali "Omni centra" i na prostoru ispred ovog objekta, sve na ukupno oko 60 štandova, od toga šest grupnih. Oko 70 odsto izlagača su proizvodne firme iz različitih grana industrije, zatim mala preduzeća, preduzetnici, zanatlije. Kompletan otvoreni izložbeni prostor posvećen je poljoprivredi, biće izloženi traktori, mehanizacija i priključne mašine, oprema za navodnjavanje, biljke iz rasadnika, cveće, navodi se u saopštenju.

Izlagači na ovogodišnjem sajmu dolaze iz više od 30 gradova i opština Srbije, a organizovano, uz podršku lokalnih samouprava, turističkih organizacija i udruženja preduzetnika, izlažu Zrenjanin, Ljig, Osečina, Mionica, Bogatić, Priboj, Odžaci i Bač.

Kompletan otvoreni izložbeni prostor posvećen je poljoprivredi

Kao prateće manifestacije SPREG-a 2022. planirani su predavanje o mogućnostima elektronske podrške unapređenju sistema bezbednosti hrane, prezentacija dela projekta "BudžetirAJMO" posvećenog učešću građana u realizaciji budžetskog procesa u lokalnoj samoupravi, kao i sajam zapošljavanja u organizaciji valjevske filijale Nacionalne službe zapošljavanja.

U kontekstu svog opredeljenja da SPREG ima i ekološki aspekt, organizator je pripremio zanimljivu nagradnu igru, organizovaće prikupljanje sredstava za nabavku sadnica za jednu valjevsku osnovnu školu i planira da za svaki popunjen štand na sajmu obezbedi i posadi po jednu sadnicu na odgovarajućem mestu u gradu.

Ovaj sajam od 2004. godine promoviše domaću proizvodnju i nastoji da pomogne malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima da se afirmišu i poboljšaju svoje poslovanje.

Svečano otvaranje sajma predviđeno je u četvrtak 7. aprila u 10,30 sati, radno vreme manifestacije u četvrtak i petak je od 10 do 19, a u subotu od 10 do 16 sati. Ulaz je besplatan.


Tagovi

Sajam privrede Zapadna Srbija SPREG Poljoprivredna mehanizacija


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...