Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostar 2018
  • 07.02.2018. 09:00

Srbija partner 21. Međunarodnog sajma privrede - Mostar 2018

"Srbija će se predstaviti na nešto više od 700 kvadratnih metara sajamskog prostora. Biće zastupljene kompanije iz različitih oblasti", najavio je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

  • 99
  • 3
  • 0

Međunarodni sajam privrede - Mostar 2018. održaće se po 21. put, a a zemlja partner ovogodišnje manifestacije je Republika Srbija. Sajam će se održavati u Slobodnoj zoni Hercegovine na izložbenom prostoru od 30.000 kvadratnih metara zatvorenog i otvorenog prostora, a organizatori ističu kako su sajamski kapaciteti već popunjeni.

"Iz razgovora sa predstavnicima Privredne komore Srbije vidljivo je kako oni ulažu maksimalan napor da se na najbolji način predstave na našem sajmu. To, kako je rekao predsednik PKS Marko Čadež, ne podrazumeva samo njihov nastup, već će ovo partnerstvo imati i jednu, rekla bih, veću društvenu dimenziju koja će uključiti i kulturne i turističke projekte", rekla je direktorka Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak.

Čast i izazov za Srbiju

Čadež je poručio da je Mostarski sajam postao mesto okupljanja privrednika iz celog regiona i velikih svetskih kompanija i prifilisao se kao najveći regionalni događaj, kad su u pitanju sajmovi:

"Nama predstavlja veliku čast i izazov da budemo zemlja partner ove godine, te ćemo učiniti sve kako bismo se predstavili u najepšem svetlu. Srbija će se predstaviti na nešto više od 700 kvadratnih metara sajamskog prostora. Biće zastupljene kompanije iz različitih oblasti. Održaćemo i niz B2B sastanaka, predstavićemo Srbiju kroz kulturu i turizam, dakle, kroz sve segmente društva", poručio je Čadež.

Mostar 2018
Čadež i Bošnjak

Sajam će od 10. do 14. aprila okupiti predstavnike privrede i kompanija iz više od 20 zemalja iz metalske, građevinske, automobilske industrije, poljoprivredno-prehrambenog sektora, visokih tehnologija, kao i iz oblasti usluga od bankarstva do turizma.    

Foto: Mostarski sajam / Facebook


Tagovi

Mostar 2018 Dalfina Bošnjak Međunarodni sajam privrede - Mostar 2018 Marko Čadež


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer