Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kulenijada
  • 25.06.2021. 11:00

Sremska kulenijada 3. jula u Erdeviku

Ideja je da se kroz kulen, koji pripada grupi najkvalitetnijih i najatraktivnijih proizvoda ovog podneblja, okupe njegovi ljubitelji i distributeri, kao i ostali izlagači suhomesnatih proizvoda.

Foto: Facebook/Sremska kulenijada
  • 195
  • 56
  • 1

Tradicionalna 22. Sremska kulenijada održaće se 3. jula u Erdeviku. Posetioci će imati prilike da uživaju u degustaciji različitih vrsta kulena i bogatom kulturno-umetničkom programu, prenosi RTV.

Na predstojećoj Sremskoj kulenijadi posetioci će kroz ukuse, mirise i muziku imati prilike da se upoznaju sa tradicijom i kulturom Srema. Ideja je da se kroz kulen, koji pripada grupi najkvalitetnijih i najatraktivnijih proizvoda ovog podneblja, okupe njegovi ljubitelji i distributeri, kao i ostali izlagači suhomesnatih proizvoda.

Kako se navodi u programu manifestacije 30. juna i prvog jula od 10 do 18h svi zainteresovani učesnici moći će da predaju uzorke kulena za ocenjivanje u RPK Sremska Mitrovica i Mesnoj zajednici Erdevik. Sledeći dan 2. jul, od 10 do 18h komisija će ocenjivati kvalitet kulena.

Na svečani dan manifestacije sprema se bogat program koji počinje izlaganjem gastronomske ponude od devet sati, u 11h manifestacija će biti svečano otvorena, od pola 12 planiran je kulturno-umetnički program, a u pola dva i proglašenje pobednika takmičenja za najbolji kulen, nakon čega će svi uzorci biti izloženi za posetioce. Veče će biti završeno koncertom i vatrometom.


Tagovi

Kulenijada Srem Erdevik Ocenjivanje kulena Takmičenje


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...