Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Entrada JKD d.o.o
  • 17.11.2016. 13:30

U fokusu ekspanzija na nova tržišta

Veliko interesovanje za proizvodima traktorom Tuber 50, traktorskom prikolicom PV-3000 i daskom za sneg pokazan je od strane italijanskih, ali i stranih delegacija.

  • 3.982
  • 196
  • 0

EIMA International, 42. izdanje po redu, održano u Bolonji od 09. - 13. novembra 2016. završilo se sa veoma impozantnim podacima: ne manje od 240.000 posetilaca što je 20% više nego u prošlom izdanju, potvrđujući taj događaj kao vodeće globalno mesto susreta vodećih proizvođača poljoprivredne mehanizacije.

Prema podacima objavljenim od strane organizatora, Federacije italijanske poljoprivredne mehanizacije FederUnacoma, događaju je prisustvovalo 1.900 izlagača iz 40 zemalja koji su izložili preko 50.000 različitih modela opreme i mašina.

Sajamski prostor od 375.000 m² omogućio je direktno učešće proizvodnih industrija iz celog sveta i to kroz 14 robnih hala putem tematski ujedinjenih specijalizovanih salona: EIMA Komponente, EIMA Green, EIMA Energija, EIMA M.I.A. (multifunkcionalnost u poljoprivredi).

Kompanija Labinprogres-TPS i Entrada prisutne su na sajmu već više od 10 godina a tokom petodnevnog sajma Labinprogresov štand bio je izuzetno dobro posećen uz neprestani protok posetilaca.

Veliko interesovanje za proizvodima traktorom Tuber 50, traktorskom prikolicom PV-3000 i daskom za sneg pokazano je od strane italijanskih, ali i stranih delegacija, kao i mladih poljoprivrednika što potvrđuje da i nove generacije poljoprivrednika prepoznaju i cene kvalitet, tehnologiju i dizajn labinprogresovih proizvoda.

"Upravo su takva izlaganja našoj kompaniji od izuzetne važnosti za realizaciju internacionalizacije kao ključne strateške odrednice poslovanja, jer prisustvom na specijalizovanim događajima poput ovog sajma Labinprogres-TPS i Entrada mogu ubrzati stvaranje globalnih partnerstava i željenu ekspanziju na ciljana tržišta", objašnjavaju iz kompanije.


Tagovi

Entrada JKD Labinprogres Sajam Mehanizacija EIMA Bolonja Traktor Tuber 50


Partner

ENTRADA JKD d.o.o.

Nemanjina 102, 23330 Novi Kneževac, Srbija
tel: +381 (0) 64 88 54 945, e-mail: miodrag.conic@entrada.hr web: http://entrada.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta