Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 13.06.2017. 11:00

Učestvujte na 25. Jesenskom bjelovarskom sajmu!

Učestvujte na 25. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu na sajamskom prostoru Gudovac u Hrvatskoj. Prijave traju do 18.08.2017. godine.

  • 526
  • 24
  • 0

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam je uz Prolećni sajam najveća sajamska manifestacija u Hrvatskoj. Ove godine predstaviće se nekoliko stotina domaćih izlagača i onih iz petnaestak stranih država. Sajam će se održati 08.-10.09.2017. godine, na Sajamskom prostoru Gudovac.

Reč je o međunarodnom ekonomskom, poljoprivrednom i stočarskom događaju na kom izlagači mogu da predstave svoje novitete, da obave direktnu prodaju i da u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmene vredna poslovna iskustva i informacije.

Gudovac kao mesto novih poslovnih prilika

Veliki deo izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Prolećnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mesto na kom mogu da:

  • kvalitetno predstave svoje proizvode i usluge, uporede ih sa konkurencijom i obave direktnu prodaju,
  • predstave novitete i razmene vredna poslovna iskustva i informacije,
  • unaprede kontakte sa postojećim klijentima,
  • zauzmu poziciju među vodećim kompanijama i da stvore novi poslovni potencijal.

Učestvovanjem na Jesenskom sajmu postajete deo jednog od najznačajnijih ekonomskih skupova u regionu i ostvarujete mogućnost promocije vaših brendova i proizvoda ciljanom tržištu.

Kako biste iskoristili poslovni potencijal bjelovarskog Jesenskog sajma, preporučujemo da na vreme krenete sa pripremom za učestvovanje na sajmu, jer je garancija uspešnosti prezentacija vlastitih proizvoda i usluga kvalitetan i na vreme osmišljen sajamski nastup, sa kvalitetnim promotivnim materijalima, stručnim osobljem i atraktivnim izložbenim prostorom.

Državna stočarska izložba

Izuzetno bitan deo Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posetilaca, je najveća specijalizovana stočarska priredba u Hrvatskoj - 25. Državna stočarska izložba. Na njoj se tradicionalno predstavljaju najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, prikazuju se trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. Osim visoko-proizvodnih, konvencionalnih rasa, na sajmu se izlažu i grla izvornih rasa, koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uslova pojedinog područja.

I ove godine Peti element

2. Peti element - sajam grejanja i obnovljivih izvora energije je sajamska manifestacija koja je prošle godine opravdala svoje pokretanje, a kojoj je cilj da u predzimskom periodu na jednom mestu okupi poslovne subjekte u vezi sa naslovnom tematikom. Obnovljivi izvori energije i alternativni oblici grejanja su sve važniji element svakodnevnog života, pa je važno njihovo predstavljanje i putem specijalizovanih sajamskih manifestacija, kao što je ova.

Prijava do 18. avgusta 2017.

Predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posetiocima sajma, a rok za prijavu na sajam i dostavu popunjenih obrazaca je najkasnije do 18.08.2017. godine. Prijavu možete da pronađete u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.