Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Entrada JKD
  • 19.05.2017. 10:00

Uskoro prve atestirane prikolice

"Entrada JKD" predstavila je na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu brend "Labinrpogres". U pitanju su traktori Tuber 50 i Tuber 40 i jedina prikolica koja će moći da se registruje - PP 1000.

Foto: Aleksandra Kekić
  • 4.499
  • 219
  • 0

"Entrada JKD" predstavila je na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu brend "Labinprogres". U pitanju su traktori Tuber 50 i Tuber 40, koji imaju novu kabinu. Ona je šira, komfornija i tiša u odnosu na prethodnu.

Miodrag Čonić, direktor prodaje, posebno je istakao prikolice za multikultivator PP 1000, koje će jedina u Srbiji moći da se registruju:

"One zadovoljavaju sve zahteve koje je postavila Agencija za beznednost saobraćaja u Srbiji. Ostalo je još da u radimo atest. Trenutno, ni jedna prikolica ne bi trebalo da se registruje, jer ne zadovoljavaju te uslove - mora da ima signalizaciju, žmigavce, stop svetlo, svetla, sirenu".

Čonić dodaje da je Sajam u odnosu na prethodne godine mnogo posećeniji, a da se na pamti gužva kakva je bila u nedelju. Posećuju ih i stari i novi kupci, a cilj u ovoj godini je širenje mreže, odnosno otvranje što više prodajnih centara sa serviserima.

Foto: Aleksandra Kekić


Foto prilog


Tagovi

Entrada Labinprogres Prikolica Traktor Tuber 40 Tuber 50 PP 1000 Poljoprivredni sajam Novosadski sajam Miodrag Čonić


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

ENTRADA JKD d.o.o.

Nemanjina 102, 23330 Novi Kneževac, Srbija
tel: +381 (0) 64 88 54 945, e-mail: miodrag.conic@entrada.hr web: http://entrada.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.