AgroKlub.rs

\

Sajmovi & dešavanja

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sajmovi & dešavanja » Uskoro prve atestirane prikolice

Uskoro prve atestirane prikolice

Entrada JKD

Uskoro prve atestirane prikolice

Datum: 19.05.2017. 10:00 |

Kategorija:

Sajmovi & dešavanja

"Entrada JKD" predstavila je na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu brend "Labinrpogres". U pitanju su traktori Tuber 50 i Tuber 40 i jedina prikolica koja će moći da se registruje - PP 1000.

"Entrada JKD" predstavila je na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu brend "Labinprogres". U pitanju su traktori Tuber 50 i Tuber 40, koji imaju novu kabinu. Ona je šira, komfornija i tiša u odnosu na prethodnu.

Miodrag Čonić, direktor prodaje, posebno je istakao prikolice za multikultivator PP 1000, koje će jedina u Srbiji moći da se registruju:

"One zadovoljavaju sve zahteve koje je postavila Agencija za beznednost saobraćaja u Srbiji. Ostalo je još da u radimo atest. Trenutno, ni jedna prikolica ne bi trebalo da se registruje, jer ne zadovoljavaju te uslove - mora da ima signalizaciju, žmigavce, stop svetlo, svetla, sirenu".

Čonić dodaje da je Sajam u odnosu na prethodne godine mnogo posećeniji, a da se na pamti gužva kakva je bila u nedelju. Posećuju ih i stari i novi kupci, a cilj u ovoj godini je širenje mreže, odnosno otvranje što više prodajnih centara sa serviserima.

Foto: Aleksandra Kekić


ENTRADA JKD d.o.o.

ENTRADA JKD d.o.o.
Nemanjina 102, Novi Kneževac, Srbija
tel: +381 (0) 64 88 54 945
e-mail: miodrag.conic@entrada.hr , web: entrada.hr

Broj pregleda članka: 4280; Uspešnost članka: 319

Tagovi: Labinprogres, Traktor, Tuber 40, Novosadski sajam, Poljoprivredni sajam, Tuber 50, Entrada, Prikolica, Miodrag Čonić, PP 1000

Ključne reči članka: uskoro, prve, atestirane, prikolice,


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorka Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena deviza: Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred.


Slike Uskoro prve atestirane prikolice