• Klub 100 P plus
  • 25.12.2017. 20:00

Zimski seminar farmera na Tari po 14. put

I ovaj put očekuju se aktuelne teme i predavanja predstavnika naučnih institucija, kao i prisustvo nadležnih iz Ministarstva poljoprivrede.

Foto: Verica Matić
  • 794
  • 34
  • 0

Poljoprivrednici će početkom sledeće godine imati priliku da se, tradicionalno, okupe na Tari. Udruženje poljoprivrednika iz Novog Sada Klub 100 P plus organizuje 14. Zimski seminar farmera.

Početak je zakazan za 28. januar, a događaj će se završiti 3. februara, u hotelu Omorika.

Aktuelne teme, stručne analize

I ovaj put očekuju se aktuelne teme i predavanja predstavnika naučnih institucija, kao i prisustvo nadležnih iz Ministarstva poljoprivrede. Svoju ponudu prikazaće banke i trgovačke kuće, kao i proizvođači poljo mehanizacije, zaštitnih sredstava, semena.

Ispod teksta pogledajte program seminara po danima!

Ove i prošle godine aktuelna je bila tema IPARD fonda, pa je za očekivati da će se posebna polemika voditi na ovu temu, jer je raspisan prvi poziv. U fokusu će biti i bolesti bilja, zaštita, mehanizacija, kao i savremeni trendovi.

Osim stručnog dela, svi posetioci moći će da uživaju i u prirodnim lepotama Tara, koje će imati priliku da upoznaju tokom slobodnog vremena.

Foto: Verica Matić


Dokumenti


Tagovi

Tara 14. Zimski seminar farmera Omorika IPARD


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

KLUB 100P plus

Vladike Ćirića 33, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 3015 055, e-mail: office@agroplus.rs web: http://www.agroplus.rs/