Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pod za krave
  • 10.12.2016. 12:00

Inovativni pod za krave

Tarsa pod za krave, sastoje se od tri sloja napravljenih od različitih gumenih jedinjenja i pene, čineći zonu s različitim stepenom mekoće. Posebno upečatljiva inovacija je redizajnirana zona za zglobove, u zadnjoj trećini novog poda.

  • 3.207
  • 307
  • 0

Traženi zahtevi za dugotrajnost podova i određenog nivo komfora životinja su u osnovi dijametralno suprotni, pa je visok komfor životinja često u suprotnosti sa zahtevima za dugotrajnošću i obrnuto.

To nije slučaj sa Tarsa zonom komfora, gumenim podom za krave koji je nedavno razvio Gummiwerk Kraiburg Elastik. Ovi podovi se znatno razlikuju od konvencionalnih gumenih podova u uslovima selekcije materijala, dizajna i strukture.

Pod od tri sloja

Tarsa pod za krave, sastoje se od tri sloja napravljenih od različitih gumenih jedinjenja i pene, čineći zonu s različitim stepenom mekoće. Posebno upečatljiva inovacija je redizajnirana zona za zglobove, u zadnjoj trećini novog poda. Ova zona je formirana od polusferičnih šupljih segmenata napravljenih od visokokvalitetne gume koja obezbeđuje odličnu elastičnost i gipkost.

Materijal za dugotrajnost

Materijal je posebno dizajniran kako bi zadovoljio zahteve odlične dugotrajnosti. Jedinstvena struktura podloge, daje joj određeni oblik, dodatno obezebđujuću da čak prostirka u zoni pregiba zadržava dobre osobine isušivanja. Krave se sada mogu odmoriti, a da u zoni zglobova osete minimalni pritisak, dok su korita podloge ispunjena materijalom koji obezbeđuje dobru ventilaciju.

Tekst i foto: eurotier.com


Tagovi

Gumeni pod Tarsa Grummiwerk Kraiburg Elastik Dugotrajnost Ventilacija Zona zglobova


Autorka

Marija Antanasković

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom u novinarstvu. Zaljubljenik u poljoprivrednu tehniku.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao