Ovas - CME (Chicago)

Pregled berzanskog tržišta za proizvod "Ovas" "CME (Chicago)".

Ovas @ KLUB

Evo Živi zid nas zove, ako netko želi neka ide i javi kako je bilo ;)

Vrlo zanimljiv koncept nove robne marke u Francuskoj. Na pakovanju ovih jaja iz slobodnog uzgoja naznačeno je točno koliko će kupnjom ovog proizvoda dobiti proizvođač - #farmer. U ovom slučaju 3,76EURa. Marka se zove ‘Tko je glavni?’!

Ovo se zove bogat vikend. Za ljubitelje vina, rakije, gljiva, kestena ili studiranja (izgleda da ima i takvih). Šta da radim, kud da idem?

+5

Mi ih zovemo ‘langošice’, a vi?

Domaćin Aleksandar Simić iz Bariča tek u penzionerskim danima uspeo je da ispuni davnašnju želju, da na svom imanju ima mini zoo vrt i uživa sa ukrsnom živinom. Ovaj domaćin ima preko deset vrsta ukrasnih pataka i gusaka, a tu su i japanske svilene koke i omiljeni papagaji.

+4

I žohari dobiše svoj dan! https://goo.gl/zj7AnG #sveimasvojusvrhu

Zovu nas u goste, pa nam ne daju snimanje? Neće moći ;)

Zovu ga mališa #fendt

Od davnina prvoklasna vina, eto to je lijepa Vivodina U Vivodini kad je vedra noć u kolovozu gleda se u nebo roj meteora uz čašicu dobrog vina. Turistički novinari došli su u proljeće i nisu vidjeli "Suze Svetog Lovre" ali su kušali čašicu dobrog vina. U Vivodini je Crkva Svetog Lovre iz 1753. godin...

+4

Od početka godine do danas na teritoriji opštine Obrenovac palo je oko 50 litara kiše po metru kvadratnom. Ovom statistikom bave se poljoprivrednici jer kako tvrde, zemlja je suva i oranice moraju da se zalivaju. Zoran Topalović u svom domaćinstvu Grabovcu ima kišomer i tvrdi da je kiša koja je pala...

+2