Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro-tok
  • 20.04.2018. 18:30

Akcijske cene FACMA mašina za sakupljanje i preradu jezgrastog voća!

FACMA kombajn jedini ima mogućnost sakupljanja i ljuštenja lešnika i nezamjenjiv u radu na plantažama našeg podneblja! Iskoristite posebne uslove za ranu porudžbinu mašina iz njihove ponude!

Foto: facma.it, agrotok.hr
  • 7.368
  • 239
  • 0

Približava se sezona sakupljanja i prerade lešnika i drugog jezgrastog voća. FACMA, renomirani svetski proizvođač, najpoznatiji po svojim kombajnima za sakupljanje lešnika, oraha i mašina za primarnu preradu (separaciju nečistoća, pranje i sušenje) je u fazi započinjanja proizvodnje i tom prilikom kompanija Agro-tok nudi posebne uslove pri ranoj porudžbini mašina iz njihove ponude.

Za one koji ne znaju, FACMA izrađuje najbolje kombajne za sakupljanje i ljuštenje lešnika. FACMA kombajn jedini ima mogućnost sakupljanja i luštenja lešnika i nezamjenjiv je u radu na plantažama našeg podneblja, gde je zastupljenost sortimenta lešnika sve veća.

U videu pogledajte kako izgleda sakupljanje lešnika FACMA kombajnom:

U ponudi vučeni i samohodni kombajni

U ponudi su vučeni i samohodni modeli kombajna, kapacitetima prilagođeni od plantaža veličine 1 ha pa do najvećih plantaža.

Agro-tok nudi mogućnost porudžbine i FACMA sušare:

Iskoristite posebne uslove kod rane porudžbine FACMA kombajna za sakupljanje oraha:

Za sve dodatne informacije, poput odabira modela kombajna, sušare ili neke druge mašine kao i oko eventualne pomoći u projektovanju postrojenja za preradu i uklapanje istog u vaš postojeći/planirani objekat, obratite se na:

  • e-mail: agrotok@gmail.com;
  • telefon: +385 31 851 055; mob: +38598 910 9900

Više fotografija kombajna za sakupljanje jezgrastog voća, sušare kao i primer postrojenja za preradu lešnika pogledajte u galeriji ispod teksta!

Ukoliko želite da ostvarite akcijski rabat od 8% na ceo proizvodni asortiman FACMA mašina za prikupljanje i preradu jezgrastog voća, prijavite se putem obrasca.


Foto prilog


Tagovi

FACMA Sakupljanje lešnika Kombajn Akcija Porudžbina Sakupljanje oraha


Partner

Agro-tok d.o.o. RS

Đakovačka 71, 31403 Široko Polje, Hrvatska
tel: +385 98 9109 900, e-mail: agrotok@gmail.com web: http://www.agrotok.hr/