Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro-tok
  • 27.08.2017. 11:15

Uštedite vreme i novac uz samohodni kombajn

Vučeni sakupljači pogodni su za branje lešnika, kestena, badema, oraha, kafe, makadamija i maslina. Rezultat su razvoja, znanja i tehnologije i predstavnici su FACMA mehanizacije za berbu plodova.

  • 5.274
  • 440
  • 0

U poljoprivrednoj proizvodnji bitno je da se zadovolje svi zahtevi koji se odnose na preciznost, efikasnost i racionalnost. Agro-tok d.o.o. je firma iz Širokog polja, Republika Hrvatska koja već dugi niz godina snabdeva tržište regije najmodernijim profesionalnim mašinama.

Jedna od mašina koji zadovoljava takve zahtevne kriterijume je i samohodni kombajn za sakupljanje lešnika i drugog jezgrastog voća, FACMA Cimina C380S. Osnovna karakteristika je ta to što se sakupljanje vrši uz pomoć hidraulično pokretnih četki, prilagodljivih teškim terenima, kao i vakuumsko usisavanje lešnika.

Uz samohodne sakupljače lešnika, u ponudi imaju i vučene verzije sakupljača, koji su pogodni i za manje proizvođače i koji, uz određene dodatke, mogu da odrađuju iste poslove kao i samohodni sakupljači.

Kombajni FACMA rezultat su razvoja, znanja i tehnologije stečene kroz višedecenijsku proizvodnju i primenu mašina na kulturama širom sveta.

Prednosti samohodnog kombajna

Jednostavan je za rukovanje, povećava efikasnost te smanjuje troškove i neizvesnost u radu. Štedi radnu snagu, budući da je za obavljanje posla potreban samo jedan čovek.

Svi samohodni kombajni opremljeni su prednjom hidrauličnom četkom za sakupljanje plodova, kao i bočnom opremom za duvanje, namenjena izduvavanju ploda iz reda u sledeći međured kako bi se u sledećem prolazu olakšalo sakupljanje.

Modeli samohodnih kombajna su dostupni u različitim veličinama koje zavise od potreba, odnosno veličine zasada. U videu pogledajte samohodni kombajn u radu.

Za više informacija obratite se firmi Agro-tok, na jedan od dole navedenih kontakata!


Foto prilog


Tagovi

Agro-tok Lešnik FACMA Cimina C380S Sakupljač lešnika Mašina Kombajn


Autorka

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesor, a u Agroklubu je deo prodajnog tima.


Partner

Agro-tok d.o.o. RS

Đakovačka 71, 31403 Široko Polje, Hrvatska
tel: +385 98 9109 900, e-mail: agrotok@gmail.com web: http://www.agrotok.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P