Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kotula
  • 28.02.2019. 20:00

Kotula: Stolica za obavljanje radova u bašti

Nema više klečanja, čučanja ili pognutih leđa u obavljanju poslova u bašti. Udobno okretno sedište podešava se prema vašim potrebama dok gume i ručica upravljača olakšavaju manevrisanje i upravljanje dok sedite.

Foto: Youtube/screenshot
  • 508
  • 128
  • 0

Kompanija Kotula's razvila je praktičnu stolicu na točkovima koja omogućuje da se lakše uhvatite u koštac sa zadacima kao što su baštovanstvo i orezivanje, a da pritom manje opterećujete leđa, kolena i noge. Nema više klečanja, čučanja ili pognutih leđa u obavljanju poslova u bašti. Udobno okretno sedište podešava se prema vašim potrebama dok gume i ručica upravljača olakšavaju manevrisanje i upravljanje dok sedite.

Stolica je takođe opremljena prikladnim organizatorom za nošenje alata i držačem kante ili neke druge velike posude za zalivanje. Izrađena je od čelika za spoljašnje uslove i otpornog na rđu. 

Kompanija daje garanciju na stolicu godinu dana, a cena joj je oko 9.500 dinara. Ovo bi bio odličan poklon nekome ko zaista uživa u bašti. Slažete se?

Kako ova stolica izgleda u funkciji, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Kotula Pomoć u bašti


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!