Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sviranje na povrću
  • 22.06.2018. 20:00

Sviraju na instrumentima od povrća, a nakon koncerta od njih prave jela!

Povrće, koje se koristi za izradu instrumenata, članovi benda u svakom gradu u kom nastupaju kupuju sveže, jer, kako kažu - tada najbolje zvuči.

Foto: Youtube/screenshot
  • 171
  • 11
  • 0

Jedan od najneobičnijih bečkih bendova "Vegetable Orchestra" ove godine slavi 20. godišnjicu postojanja. Reč je zapravo o grupi muzičara koji već dve decenije sviraju na instrumentima napravljenim od povrća.

Povodom svog 20. rođendana bend je odlučio da izda novi album pod nazivom "Green Album", a za njegovu finansijsku realizaciju pokrenuta je "crowdfunding" kampanja. Obuhvata različite ponude - od CD-a do radionica, a njen cilj je da prikupi 3.000 evra, saopštava Eurocomm.

Na novom albumu će se nalaziti 14 novih kompozicija u kojima bend eksperimentiše sa novim instrumentima od povrća.

Bend koji je u toku svoje karijere već nastupao i u Aziji i SAD-u, u septembru kreće na novu austrijsku turneju. Povrće, koje se koristi za izradu instrumenata, članovi benda u svakom gradu u kom nastupaju kupuju sveže, jer, kako kažu, tada najbolje zvuči. Ovi instrumenti se nakon koncerta ne bacaju u otpad, nego se od njih prave jela koja se nude posetiocima.

Poslušajte kako to zvuči:


Tagovi

Bend Instrumenti Povrće Vegetable Orchestra Beč


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!