Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najveća lubenica
  • 22.08.2018. 20:00

Trojke stale u lubenicu posejanu nekoliko dana nakon što su se rodile

U američkom gradiću Lumbertonu, u Severnoj Karolini, Martin Dejvis je uzgojio lubenicu od gotovo 80 kilograma. A onda je iskoristio kao dobar rekvizit za fotografisanje svojih trojki.

Foto: Facebook/Martin Davis Jr. 
  • 659
  • 99
  • 0

Donele su te rode, našli smo te u kupusu... samo su neka od objašnjenja koja roditelji govore deci kada ovi upitaju kako su došli na svet. Roditelji 4-mesečnih trojki svojoj deci će moći da kažu da su ih našli u bostanu

Naime, u američkom gradiću Lumbertonu, u Severnoj Karolini, Martin Dejvis (Davis) uzgojio je lubenicu od gotovo 80 kilograma. A onda je iskoristio kao dobar rekvizit za fotografisanje svojih trojki Majkla (Michaela), Majsi (Maci)e i Metjua (Mathieua). Nakon što je prvo izdubio lubenicu, njegova supruga Viki Džons (Vickie Jones) pomogla mu je da postavi decu u lubenicu, navodi WMBF News

Zanimljivo je da se Martin uzgajanjem velikih lubenica bavio pre 8-9 godina, a onda je prestao. Kada je saznao da će dobiti decu, obnovio je stari hobi. Njegova deca su rođena 28. marta, a lubenice je posejao početkom aprila. 

Lubenica koju su koristili za fotografisanje, najveća je lubenica koju je Dejvis ikada uzgojio.


Tagovi

Najveća lubenica Trojke Fotografija Martin Davis


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.