Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 13.04.2015. 15:00

Izgledi za Srbiju - 13.- 22. 04. 2015.

Do 18. aprila predviđa se sunčano i toplo vreme, a nakon toga naoblačenje s kišom, u višim planinama i snegom.

Foto: depositphotos.com
  • 66
  • 2
  • 0

U Srbiji se u ponedeljak 13. aprila 2015. godine očekuje sunčano i toplo vreme. U večernjim časovima se prognozira naoblačenje ponegde sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima. U utorak 14. aprila preovlađivaće promenljivo oblačno, vetrovito i svežije vreme, ponegde sa kišom i pljuskovima i temperaturama u granicama višegodišnjeg proseka.

U periodu od 15. do 17. aprila biće pretežno sunčano uz porast temperature. U četvrtak i petak maksimalne dnevne temperature bi u većini mesta trebale doseći vrednosti od oko 25°C. U petak 17. aprila posle podne i uveče u severnim, a tokom noći i u subotu 18. aprila i u ostalim krajevima Srbije očekuje se naoblačenje sa kišom, na višim planinama sa snegom, padom temperature i pojačanim severnim vetrom. U nedelju i ponedeljak, 19. i 20. aprila, u većini mesta biće suvo, a u utorak i sredu, 21. i 22. aprila, biće svežije i promenljivo, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima, uglavnom slabog intenziteta.

Prema prognoziranim vrednostima SPI-1, u narednom10-dnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije preovlađivaće normalni uslovi vlažnosti, u severnim krajevima umerena suša, dok će u delovima centralne i jugoistočne Srbije biti umereno do jako vlažni uslovi.

Foto: depositphotos.com; marplausz


Izvori

Republički hidrometeorološki zavod Srbije


Tagovi

Vremenska prognoza Sunčano i toplo vreme Naoblačenje Kiša Porast temperature