Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 06.04.2015. 09:00

Izgledi za Srbiju – 6.-15.04.2015.

U narednom10-dnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije prevlađivaće normalni uslovi vlažnosti, u severnim krajevima umerena do jaka suša, dok će u delovima centralne i istočne Srbije biti umereno do jako vlažni uslovi.

  • 65
  • 2
  • 0

U Srbiji se u ponedeljak i utorak, 6. i 7. aprila 2015. godine, prognozira pretežno oblačno i hladno vreme, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Susnežica i sneg se ponegde očekuju i u nižim predelima južne i centralne Srbije. Na severu zemlje bi bilo uglavnom suvo.

U Vojvodini i u planinskim predelima duvaće umeren, povremeno i jak severni i severozapadni vetar. Temperature vazduha biće znatno ispod višegodišnjeg proseka. Od srede 8. aprila doći će do poboljšanja vremena, prevlađivaće promenljivo oblačno i u većini mesta suvo vreme, uz manji porast temperature.

U jutarnjim časovima će biti uslova za pojavu slabih mrazeva na 2 m visine i umerenih u prizemnom sloju vazduha. U periodu od 9. do 15. aprila očekuje se pretežno sunčano i sve toplije vreme sa maksimalnim dnevnim temperaturama oko i iznad 20°C. Od subote 11. aprila slabi jutarnji mrazevi biće veoma retki. Prema prognoziranim vrednostima SPI-1, u narednom10-dnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije preovladavaće normalni uslovi vlažnosti, u severnim krajevima umerena do jaka suša, dok će u delovima centralne i istočne Srbije biti umereno do jako vlažni uslovi.

Izvor: Republički hidrometeorološki zavod, foto; depositphotos.com; farvatar


Tagovi

Pretežno oblačno Vremenska prognoza Severozapadni vetar Vlažni uslovi Temperatura vazduha Susnežica