Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 23.06.2015. 16:15

Očekuje nas promenljivo oblačno vreme!

Ove nedelje očekuje nas promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima

Foto: depositphotos.com/Sportactive
  • 51
  • 1
  • 0

U Srbiji se 22. i 23. juna 2015. godine očekuje umereno toplo i pretežno sunčano vreme. U utorak 23. juna uveče na severozapadu, a u sredu 24. juna i u ostalim krajevima prognozira se prolazno naoblačenje i zahlađenje, mestimično sa kratkotrajnom kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U periodu od 25. do 28. juna očekuje se promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima uz porast temperature vazduha. U popodnevnim časovima će biti uslova za pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima, a u subotu i nedelju, 27. i 28. juna, u celoj zemlji.

Od ponedeljka 29. juna do srede 1. jula prognozira se pretežno sunčano i sve toplije vreme sa maksimalne temperature oko 30ºC.

Prema prognozi ranim vrednostima SPI -1, u narednom desetodnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije prevladavaće normalni uslovi vlažnosti, dok će u severnim krajevima zemlje biti ekstremna suša.

Foto: depositphotos.com/Sportactive


Tagovi

Vremenska prognoza Agroprognoza Vreme Promenljivo oblačno

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u