Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 11.07.2022. 13:00

Promenljivo vreme zahteva pojačane mere zaštite bilja

Posle ovakvog promenljivog i nestabilnog vremena neophodna je primena pojačanih mera nege i zaštite na svim poljoprivrednim kulturama.

Foto: Đorđe Lalić
  • 91
  • 15
  • 0

U Srbiji se do srede 13. jula 2022. godine očekuje promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo sa maksimalnim dnevnim temperaturama vazduha od 23 do 28°C.

U periodu od 14. do 20. jula se u većini dana prognozira pretežno sunčano i sve toplije vreme, samo se u petak 15. jula na severu, a u subotu 16. jula i u ostalim krajevima, očekuje prolazno naoblačenje ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom.

Pojačana zaštita

Prema prognoziranim vrednostima SPI-1 u delovima severne i severoistočne Srbije preovladavaće umerena i jaka suša, u delovima zapadne Srbije ekstremna suša, dok će u ostalim krajevima zemlje biti normalni uslovi vlažnosti.

Posle ovakvog promenljivog i nestabilnog vremena neophodna je primena pojačanih mera nege i zaštite na svim poljoprivrednim kulturama.


Tagovi

Vremenska prognoza Promenljivo oblačno Zaštita bilja Suša


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u