Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ekologija
  • 02.09.2018. 09:00

Ministarstvo zaštite životne sredine: Prijavite one koji zagađuju okolinu!

Ministarstvo zaštite životne sredine zahvalilo se građanima koji postavili na društvene mreže snimak meštanke koja baca smeće u reku Rasinu u naselje Dupci, kod Brusa. 

Foto: Pixabay / Efraimstochter
  • 1.146
  • 175
  • 0

Ministarstvo zaštite životne sredine zahvalilo se građanima koji su prepoznali i osudili postupak zagađivanja prirode, tako što su postavili na društvene mreže snimak meštanke koja baca smeće u reku Rasinu u naselje Dupci, kod Brusa. 

O čemu je reč, možete da pogledate ovde.

Kako kažu nadležni, burna reakcija javnosti pokazala je posvećenost građana zaštiti prirode i podizanju ekološke svesti.  

"Ovom prilikom zahvaljujemo i komunalnoj inspekciji koja je u saradnji sa inspekcijom zaštite životne sredine identifikovala osobu koja je ovakvim činom pokazala nemar i nebrigu prema prirodi i okruženju. Otkrivanjem identiteta komunalna inspekcija je podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka", navodi se u saopštenju Ministarstva

Ujedno se apeluje na sve građane da prijavljuju ovakve i slične slučajeve, jer se jedino tako, zajedničkim snagama može zaštitit životna sredina u kojoj živimo, a koja direktno utiče na zdravlje i kvalitet života nas samih i budućih generacija.


Izvori

Ministarstvo zaštite životne sredine


Tagovi

Ministarstvo životne sredine Snimak Rasina Dupci


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!