Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljopivrede
  • 20.09.2016. 08:00

Analizom mera podrške do boljeg budžeta

Na sastanku ministra Branislava Nedimovića sa predstavnicima Svetske banke započeta je analiza postojećih mera podrške agraru iz budžeta Republike Srbije kako bi se postigla najbolja moguća projekcija budžeta za 2017. i 2018. godinu.

Foto: bigstockphpto.com, weerapat
  • 308
  • 38
  • 0

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović održao je sastanak sa timom Svetske banke povodom najavljene promene strukture budžeta za podršku poljoprivrednicima. Na tom sastanku započeta je analiza postojećih mera podrške agraru iz budžeta Republike Srbije kako bi se postigla najbolja moguća projekcija budžeta za 2017. i 2018. godinu.

Ministar Nedimović je tom prilikom istakao da je cilj da se utvrdi kakve su rezultate dale postojeće mere, te da one koje nisu opravdale očekivanja budu ukinute. Kako je izjavio ministar, na taj način će se otvoriti dodatni prostor u budžetu koji će moći da se iskoristi za još snažniju podršku investicijama.

Partnerstvo Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Svetske banke predstavlja jasnu poruku i ubeđenje učesnika sastanka da će daljom saradnjom u budućnosti doći do veće konkurentnosti poljoprivredne proizvodnje u Srbiji.

Foto: bigstockphpto.com, weerapat


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije


Tagovi

Ministarstvo Poljoprivreda Srbija Svetska banka Ulaganje Investicije Podsticaji Ministarstvo poljoprivrede Subvencije Podsticajne mere Agrarna plaćanja


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.