Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 31.03.2022. 10:00

Konačna rang lista Drugog poziva konkursa za Konkurentnu poljoprivredu

Naredni korak, po objavljivanju Konačne rang liste, jeste da, Uprava za agrarna plaćanja donosi Rešenje o odobravanju prava na korišćenje bespovratnih sredstava.

Foto: Depositphotos/Goodluz
  • 1.053
  • 98
  • 0

Uprava za agrarna plaćanja, Ministarstva poljoprivrede objavila je konačnu rang listu za Drugi javni poziv programa bespovratnih sredstava koji se finansira iz zajma Međunarodne banke za obnovu i razvoj.

Predmet Drugog javnog poziva bile su investicije i prihvatljivi troškovi koji se odnose na unapređenje konkurentnosti primarne stočarske proizvodnje i to u oblastima proizvodnje mleka i mesa, pčelarstva i akvakulture. Rok za podnošenje prijava bio je od 24. januara do 23. februara 2022.

Stočarima do 50.000 bespovratnih evra u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu

Nakon administrativne obrade pristiglih prijava, formirana je Konačna rang lista na kojoj su se našli svi podnosioci prijava, koji su ispunili opšte i posebne uslove propisane tekstom Drugog javnog poziva. Na listi se nalazi ukupno 1.340 ocenjenih.

Naredni korak, po objavljivanju Konačne rang liste, jeste da, Uprava za agrarna plaćanja donosi Rešenje o odobravanju prava na korišćenje bespovratnih sredstava prema redosledu na Konačnoj rang listi za sve prijave za koje postoje finansijska sredstva opredeljenja za Drugi javni poziv u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu Srbije.

Sve informacije o Projektu za konkurentnu poljoprivredu Srbije dostupne su putem mejl adrese info@scap.rs.

Rang listu možete pogledati u dokumentu ispod teksta


Dokumenti


Tagovi

Konkurenta poljoprivreda Rang lista Subvencije Konkurs


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...