Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krediti
  • 04.10.2021. 14:00

Konkurs Pokrajinskog fonda za dodelu kredita za nabavku teladi i prasadi za tov

Krediti će biti odobravani sa kamatnom stopom od jedan odsto na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule i to maksimalno iznos 40.000 evra, ne manje od 3.000 evra, sa rokom otplate 15 meseci.

Foto: Depositphotos/Patarapong
  • 211
  • 35
  • 0

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisao je konkurs za dodelu kredita namenjenih za nabavku kvalitetne teladi i prasadi za tov u 2021. godini. Sredstva će se dodeljivati poljoprivrednim gazdinstvima - fizičkim  i pravnim licima sa područja AP Vojvodine, upisanim u Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Krediti će biti odobravani sa kamatnom stopom od jedan odsto na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule i to maksimalno iznos 40.000 evra, ne manje od 3.000 evra, sa rokom otplate 15 meseci. Korisnik kredita se obavezuje da celokupan iznos vrati jednokratno nakon isteka kredita.

Pored popunjene prijave koju možete preuzeti ispod teksta, učesnici konkursa dužni su da podnesu između ostalog i originalni predračun sa specifikacijom iskazan u dinarskom iznosu. Predračuni učesnika konkursa moraju isključivo biti od dobavljača čija je pretežna delatnost proizvodnja ili prodaja priplodnih grla. 

Ukoliko je izdavaoc predračuna registrovano poljoprivredno gazdinstvo, mora da se dostavi fotokopija Potvrde o izvršenom evidentiranju za PDV.

Detaljnije o uslovima konkursa možete pročitati u dokumentu ispod teksta

Konkurs je otvoren do kraja tekuće godine ili do iskorišćenja sredstava planiranih za njegovu realizaciju.

Prijavu sa traženom dokumentacijom dostaviti  poštom ili lično na adresu: Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede Bulevar Mihajla Pupina 6, 21001 Novi Sad, sa naznakom "Za konkurs".

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 021/557-451


Dokumenti


Tagovi

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede Kredit Konkurs Prasad za tov Telad za tov


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.