Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Južnjačka korpa ukusa
  • 24.01.2019. 09:00

Konkurs za one koji se bave seoskim turizmom i proizvodnjom na jugu

Udruženje ENECA raspisuje konkurs za najmanje 15 poljoprivrednih gazdinstava, pre svega iz oblasti seoskog turizma i proizvodnje sa teritorije Nišavskog, Pčinjskog, Pirotskog, Topličkog i Jablaničkog okruga.

Foto: Pixabay / Free-Photos
  • 329
  • 15
  • 0

Udruženje ENECA raspisuje konkurs "Južnjačka korpa ukusa" za najmanje 15 poljoprivrednih gazdinstava, pre svega iz oblasti seoskog turizma i proizvodnje sa teritorije Nišavskog, Pčinjskog, Pirotskog, Topličkog i Jablaničkog okruga. Odabranim korisnicima biće pružena podrška za unapređenje poslovanja.

Cilj projekta je da podrži izgradnju kapaciteta poljoprivrednih gazdinstava i diversifikaciju njihovih aktivnosti kroz prenos znanja i poboljšanje lokalne ponude proizvoda radi revitalizacije ruralnih područja i kvaliteta života u njima.

Da biste konkurisali, obratite se na mail konkurs@eneca.org.rs ili na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306, kako biste dobili konkursnu dokumentaciju i sve dodatne informacije.  Popunjene prijavne formulare treba poslati do 22. februara 2018. godine.

Konkurs se raspisuje u okviru projekta “Jačanje kapaciteta za promociju inkluzivnog rasta kroz diverzifikaciju ruralne ekonomije, povećanje konkurentnosti i generisanje prihoda u ruralnim područjima” kao deo projekta "Pomoć za trgovinu - podrška jačanju proizvođačkih kapaciteta
agro-industrijskog sektora u Republici Srbiji", koji finansira Vlada Ruske Federacije, a implementira Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).


Tagovi

Južnjačka korpa ukusa ENECA Konkurs Seoski turizam

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poljoprivrednici u Vojvodini ostali su bez subvencija za gorivo za prolećnu setvu zbog nemarnog i nestručnog upravljanja u informacionom sistemu Ministarstva poljoprivrede e-agrar, saopštila je politička organizaacija Akcija progresivne Voj... Više [+]