Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uprava za agrarna plaćanja
  • 06.07.2018. 08:00

Konkurs za podršku mladim poljoprivrednicima i ulaganje u biljnu i stočarsku proizvodnju

Uprava za agrarna plaćanja objavila je Konkurs za dodelu novca za unapređenje života na selu kroz podršku mladim poljoprivrednicima i dva javna poziva za dodelu podsticaja za unapređenje primarne biljne i stočarske proizvodnje. Zainteresovani za učešće na konkursu treba da se prijave do 15. avgusta, dok se prijave za javne pozive moraju dostaviti najkasnije do 17. septembra 2018. godine.

Foto: Bigstock / Daisy Daisy
  • 717
  • 30
  • 0

Uprava za agrarna plaćanja raspisala je Konkurs za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku programima koji se odnose na diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima u 2018. godini. Kao što smo već pisali, raspisani su i Javni poziv za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura u 2018. godini i Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje u stočarstvu u 2018. godini.

Prijave za podsticaje mladim poljoprivrednicima do 15. avgusta

Konkurs sadrži obrazac prijave na konkurs, uslove za ostvarivanje prava na podsticaje, dokumentaciju, elemente rangiranja, način utvrđivanja rang liste, rok za podnošenje prijave na konkurs, kao i drugu dokumentaciju i ostale informacije. Prijava se podnosi od 2. jula do 15. avgusta 2018. godine.

Konkurs i dokumentaciju potražite ovde!

Prijave za podsticaje za primarnu biljnu i stočarsku proizvodnju do 17. septembra 

Javni pozivi sadrže podatke o: licima koja ostvaruju pravo na podsticaje, uslovima i načinu ostvarivanja prava na podsticaje, obrascu zahteva kao i maksimalnim iznosima podsticaja po korisniku, rokovima za podnošenje zahteva i dokumentaciji koja se podnosi uz zahtev. Zahtev za odobravanje prava na podsticaje (po osnovu oba javna poziva) podnosi se u roku od 2. jula do 17. septembra 2018. godine.

Informacije se mogu dobiti u Ministarstvu poljoprivrede i Upravi za agrarna plaćanja

Informacije u vezi sa raspisanim konkursom i javnim pozivima mogu se dobiti svakog radnog dana od 7:30 do 15:30 časova od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede na brojeve telefona 011/260-79-60 ili 011/260-79-61, kao i preko Kontakt centra Uprave za agrarna plaćanja pozivanjem sledećih brojeva: 011/30-20-100 ili 011/30-20-101.


Izvori

Uprava za agrarna plaćanja


Tagovi

Konkurs Javni poziv 2018 Uprava za agrarna plaćanja Mladi poljoprivrednici Ruralna područja Biljna proizvodnja Stočarstvo


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.