Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 19.06.2021. 14:00

Konkurs za rekonstrukciju i podizanje novih ribnjaka u Vojvodini - povraćaj do 70 odsto

Iznos sredstava za podršku rekonstrukcije ribnjaka ne može biti veći od 500.000 dinara po hektaru, dok za podizanje novih ne može biti veći od 800.000 dinara po hektaru.

Foto: Depositphotos/robert_g
  • 118
  • 34
  • 0

AP Vojvodina raspisala je konkurs za dodelu sredstava za podizanje novih ribnjaka i rekonstrukciju postojećih na teritoriji autonomne pokrajine za 2021. godinu, sa ciljem da unapredi način korišćenja neobradivog poljoprivrednog zemljišta u cilju unapređenja ribarstva.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje ovim konkursom je 20.000.000 dinara bez PDV-a. Sekretarijat dodeljuje bespovratna sredstva u obimu do 70 odsto od ukupne vrednosti zemljanih radova bez PDV-a. Preostali iznos ugovorenih sredstava obezbeđuje korisnik sredstava. Celokupan iznos PDV-a pada na teret Korisnika sredstava.

  • iznos sredstava za podršku rekonstrukcije ribnjaka ne može biti veći od 500.000 dinara po hektaru.
  • iznos sredstava za podršku podizanju novih ribnjaka ne može biti veći od 800.000 dinara po hektaru.

Predmet konkursa je podizanje novih i rekonstrukcija postojećih ribnjaka, na površini ne manjoj od jednog hektara i ne većoj od 100 ha, koji se nalaze na teritoriji Vojvodine. Pod objektima, u smislu ovog konkursa, podrazumevaju se isključivo objekti za proizvodnju ribe - rastilišta, mladičnjaci, tovilišta, zimovnici, izlovni i obodni kanali. 

Konkurs otvoren do 15. septembra

Korisnici sredstava po ovom konkursu su pravna lica sa teritorije AP Vojvodine, koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu, i to privredno društvo ili zemljoradnička zadruga.

Konkurs je otvoren do 15. septembra 2021. godine.

Prijave s potrebnom dokumentacijom dostaviti poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad, sa naznakom "KONKURS - IZGRADNJA NOVIH RIBNJAKA I REKONSTRUKCIJA POSTOJEĆIH - NE OTVARATI", ili lično na pisarnici pokrajinskih organa uprave u zgradi Pokrajinske vlade, svakog radnog dana od devet do 14 časova

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: 021/4881-851; od 10 do 14 časova.

Tekst konkursa, Pravilnik i dokument prijave možete preuzeti ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Konkurs AP Vojvodina Ribnjaci Subvencije


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u