Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 03.02.2022. 13:30
  • Vojvodina

Konkurs za uređenje kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja

Sredstva se opredeljuju za radove na kanalima, propustima, ustavama, crpnim stanicama sa pratećom elektro-mašinskom opremom i drugim objektima na kanalskoj mreži.

Foto: Depositphotos/vergl@centrum.cz
  • 94
  • 8
  • 0

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu objavio je konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za realizaciju radova na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini. Sredstva se opredeljuju za radove na kanalima, propustima, ustavama, crpnim stanicama sa pratećom elektro-mašinskom opremom i drugim objektima na kanalskoj mreži.

Za realizaciju konkursa predviđen je ukupan iznos od 249.873.933,43 dinara.

Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 50 odsto od ukupno prihvatljivih troškova (bez PDV-a). PDV plaća korisnik sredstava. Maksimalni iznos sredstava po jednoj prijavi, koji odobrava Sekretarijat iznosi do 25.000.000 dinara bez PDV-a. 

Sredstva od pola vrednosti investicije obezbeđuje Sekretarijat, za radove na uređenju otvorene kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta, a preostali iznos obezbeđuju jedinice lokalne samouprave. PDV na celokupnu vrednost izvršenih radova plaća jedinica lokalne samouprave.

Detaljnije u vezi sa uslovima konkursa možete pročitati u dokumentima ispod teksta

Jedan od važnih uslova za učešće na konkursu jeste saglasnost JVP "Vode Vojvodine" na predlog radova.

Prijava je moguća elektronskim putem preko digitalne platforme AgroSens APV. Aplikacija kao i uputstvo za korišćenje mogu se preuzeti s veb-stranice: www.psp.vojvodina.gov.rs

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 021/487-4405.

Konkurs je otvoren do utroška raspoloživih sredstava, a zaključno sa 14.10.2022. godine.


Dokumenti


Tagovi

Konkurs Odvodnjavanje Kanalska mreža Subvencije


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...