Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelari
  • 15.03.2023. 09:00

Konkurs za vojvođanske pčelare: Nabavka pčelinjih društava, opreme i kontejnera

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po prijavi ne može biti veći od 300.000,00 dinara, odnosno 350.000,00 dinara, dok je minimalan 50.000,00 dinara.

Foto: Depositphoto/SimpleFoto
  • 134
  • 21
  • 0

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspisao je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke novih pčelinjih društava i nabavku opreme za pčelarstvo košnica i kontejnera u Autonomnoj pokrajini Vojvodini u 2023. godini u ukupnom iznosu od 30 miliona dinara.

Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 60 odsto od ukupno prihvatljivih troškova investicije. 

Konkurs se odnosi na fizička lica, preduzetnike i pravna lica, čije je gazdinstvo registrovano na području sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi. Za žene nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva i fizičko lice i osnivač pravnog lice mlađi od 40 godina bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 70 odsto od prihvatljivih troškova investicije (u slučaju da pravno lice ima više osnivača i ukoliko je samo jedan osnivač stariji od 40 godina, a drugi mlađi, bespovratna sredstva utvrđuju se u iznosu do 60 odsto od prihvatljivih troškova investicije). 

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po prijavi ne može biti veći od 300.000,00 dinara, odnosno 350.000,00 dinara, dok je minimalan 50.000,00 dinara.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa sedmim aprilom

Detalje u vezi sa uslovima konkurisanja, možete videti u dokumentu ispod teksta i putem ovog linka.


Dokumenti


Tagovi

Nabavka pčelarske opreme Konkurs Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu Kontejneri za pčelare Bespovratna sredstva


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta