Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podsticaji
  • 26.10.2018. 12:15

Objavljen Treći javni poziv za podsticaje iz IPARD fondova

Uprava za agrarna plaćanja raspisala je Treći javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava. Predmet tog Javnog poziva su ulaganja u fizičku imovinu i prihvatljivi troškovi u vezi sa gradnjom i nabavkom nove opreme, mašina i mehanizacije, osim investicija u nabavku novih traktora, a zahtevi za podsticaje mogu se podneti od 1. novembra 2018. godine.

Foto: Pixabay / Zonc_Photos
  • 583
  • 28
  • 0

Uprava za agrarna plaćanja raspisala je Treći javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava. Predmet tog Javnog poziva su ulaganja u fizičku imovinu i prihvatljivi troškovi u vezi sa gradnjom i nabavkom nove opreme, mašina i mehanizacije, osim investicija u nabavku novih traktora.

Popunjene zahteve sa pratećom dokumentacijom dostaviti Upravi za agrarna plaćanja

Zahtev za odobravanje projekta za IPARD sa propisanom dokumentacijom u skladu sa Pravilnikom i Javnim pozivom, može se dostaviti lično ili preporučenom poštom, u zatvorenoj koverti, Upravi za agrarna plaćanja Ministarstva za poljoprivredu na odštampanom i čitko popnjenom obrascu. Podnosilac zahteva po ovom Javnom pozivu može podneti samo jedan zahtev za odobravanje projekta, koji može da obuhvati jednu ili više investicija iz Liste prihvatljivih investicija i troškova.

Detalje javnog poziva i zahtev za podsticaje možete pogledati i prezeti u prilogu ispod ovog članka.

Informacije potražiti preko Info-centra Ministarstva  

Zahtevi za podsticaje iz ovog Javnog poziva mogu se podneti od 1. novembra 2018. godine do 9. januara 2019. Po ovom Javnom pozivu opredeljena su sredstva u iznosu od 3.015.976.278 dinara, u skladu sa Pravilnikom i posebnim propisom koji uređuje raspodelu podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju. Informacije u vezi sa raspisanim Javnim pozivom dostupne su na telefon Info-centra Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede: 011/260-79-60 ili 011/260-79-61, kao i kontakt centra Uprave za agrarna plaćanja: 011/30-20-100 ili 011/30-20-101, svakog radnog dana od 7:30 do 15:30 časova.


Dokumenti


Izvori

Uprava za agrarna plaćanja


Tagovi

IPARD Podsticaji Treći javni poziv Subvencije Uslovi Uprava za agrarna plaćanja Ministarstvo poljoprivrede


Autor

Marinko Tica

Više [+]

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.