Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • NLB banka
  • 21.06.2017. 17:00

Odobravanje subvencionisanih kredita

NLB Banka od danas odobrava kredite iz ovogodišnjeg programa subvencija Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, sa rokom otplate do 12 meseci za kratkoročne kredite, odnosno do 60 meseci za one dugoročne i kamatnom stopom od 1 do 3 odsto.

Foto: Igor Stevanović / Bigstock
  • 1.705
  • 84
  • 0

Poljoprivrednicima su u okviru ovog programa dostupni krediti za razvoj: ratarstva, voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva, cvećarstva i stočarstva, i to po povoljnim uslovima.

Uključeno je i finansiranje nabavke životinja i stočne hrane, kao i krediti za investiciona ulaganja u poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke Beograd rekao je da je ova banka svesna da su povoljni modeli finansiranja jedan od ključnih preduslova za rast i razvoj poslovanja poljoprivrednih gazdinstava:

"Poljoprivrednicima smo prošle godine odobrili kredite u iznosu od 22 miliona evra, a već ove godine obezbedili smo čak 50 miliona evra za podršku poljoprivrednim gazdinstvima, što nam omogućava da adekvatno odgovorimo na njihove potrebe".

Dodao je da su obezbedili i značajan broj savetnika, profesionalaca, specijalizovanih za rad sa poljoprivrednicima.

Foto: Igor Stevanović / Bigstock


Tagovi

NLB banka Krediti Subvencije Vlastimir Vuković


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.