Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konkurs
  • 20.11.2020. 10:00
  • Pomoravski okrug

Otvoren konkurs za firme prehrambene industrije Pomoravlja

Cilj programa je stvaranje mogućnosti za povećanje konkurentnosti privrednih subjekata i podsticanje zapošljavanja mladih, žena i ugroženih grupa sa teritorije Pomoravskog okruga.

Foto: Bigstock/StockphotoVideo
  • 125
  • 5
  • 0

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja raspisala je Javni poziv za preduzetnike, mikro i mala preduzeća iz sektora prehrambene industrije za učešće u programu podrške razvoju poslovanja, gde je predviđen ukupan budžet od 40.000 USD.

Cilj programa je stvaranje mogućnosti za povećanje konkurentnosti privrednih subjekata i podsticanje zapošljavanja mladih, žena i ugroženih grupa sa teritorije Pomoravskog okruga, a projektom će biti odabrano 10 korisnika.

Bespovratna sredstva za nabavku opreme i sertifikovane obuke

Privredni subjekti koji zadovolje uslove mogu da ostvare pravo na finansijsku podršku u vidu bespovratnih sredstava u iznosu do 4.000 USD u dinarskoj protivvrednosti za nabavku opreme i/ili nabavku softvera i/ili implementaciju relevantnih standarda i/ili sertifikaciju. Takođe, u okviru nefinansijske podrške mogu da ostavre pravo na uslugu mentoringa, sertifikovane obuke, konsultantsku podršku iz oblasti bezbednosti hrane i standardizacije, zatim marketinga, dizajna i brendiranje.

Pravo na prijavu imaju preduzetnici, mikro i mala privredna društva, koji su registrovani u Agenciji za privredne registre najranije 1. januara 2018. godine. Jedan od uslova jeste da su registrovani i obavljaju delatnost na teritoriji opština: Paraćin, Ćuprija, Despotovac, Rekovac i da posluju u sektoru prehrambene industrije.

Više o detaljnim uslovima, možete saznati putem ovog linka.

Prijave sa pratećom dokumentacijom se podnose elektronskim putem na e-mejl adresu sme@redasp.rs sa naznakom "Prijava za učešće u Programu podrške razvoju poslovanja", a prijave podnete putem pošte ili lično neće biti uzete u razmatranje.

Krajnji rok za podnošenje je 16. decembar 2020. godine.

Ovaj program finansira Vlada Norveške, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u okviru projekta "Podrška Kraljevine Norveške razvoju Zapadnog Balkana - Norveška za vas - Srbija".


Tagovi

Konkurs Program Prehrambena industrija Pomoravlje Bespovratna sredstva Program podrške razvoju poslovanja Regionalna agencija za razvoj Šumadije i Pomoravlja


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...