Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podsticaji u poljoprivredi
  • 10.07.2019. 15:00

Pokrajina dodeljuje deset miliona udruženjima koja se bave poljoprivredom

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu Vojvodine dodeliće preko javnog konkursa deset miliona dinara za aktivnosti udruženja građana čija delatnost je u vezi sa poljoprivrednom proizvodnjom.

Foto: Verica Matić
  • 148
  • 6
  • 0

Bespovratna sredstva namenjena su za niz troškova udruženja, od zakupa prostora, telekomunikacija i kancelarijskog materijala do održavanja TV emisija i učešća na sajmovima.

Za pokrajinski novac mogu da konkurišu udruženja registrovana pre 1. januara ove godine a konkurs je otvoren do utroška novca zaključno sa 22. julom.

Konkursom predviđeno deset miliona dinara 

Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje po ovom konkursu je 10.000.000 dinara. Novac za ovu namenu može biti dodeljen za programske aktivnosti predviđene za 2019.godinu. Sredstva namenjena za troškove goriva nastale koršćenjem sopstvenog vozila ili vozila udruženja građana ograničavaju se do 10.000 dinara. 

Tekst konkursa, obrazac prijave, obrazac liste članova udruženja, obrazac izjave i Pravilnik, nalaze se ispod članka. 

Novac će biti isplaćivan u skladu s prilivom sredstava u budžet AP Vojvodine, rok za realizaciju aktivnosti je 31. decembar ove godine. Plaćanja putem kompenzacije i cesije neće biti priznata, a neblagovremene prijave neće se razmatrati. 

Kako i gde konkurisati 

Prijave s traženom dokumentacijom dostaviti poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Bulevar Mihajla Pupina 16 21000 Novi Sad s naznakom "Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za realizaciju aktivnosti udruženja građana u 2019 godini na teritoriji Vojvodine, čija je delatnost u vezi sa poljoprivrednom proizvodnjom" ili možete dostaviti lično na pisarnici pokrajinskih organa Uprave u zgradi Pokrajinske vlade AP Vojvodine, svakog radnog dana od 9 do 14 sati.

­ Dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 021/487- 46-01 i 021/487-44-19 od 10 do 14 sati. Tekst konkursa, obrazac prijave, obrazac liste članova udruženja, obrazac izjave i Pravilnik se mogu se preuzeti sa (www.psp.vojvodina.gov.rs).


Dokumenti


Izvori

Pokrajinska vlada


Tagovi

Poljoprivreda Pokrajinska vlada Udruženja Konkurs


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u