Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konkursi
  • 12.04.2019. 15:00

Pokrajinska vlada izdvojila 350 miliona dinara za unapređivanje i korišćenje poljoprivrednog zemljišta

Predstavnicima jedinica lokalnih samouprava i nosiocima poljoprivrednih gazdinstava danas je uručeno 254 ugovora po osnovu pet konkursa, koji se odnose na unapređivanje i korišćenje poljoprivrednog zemljišta. Za realizaciju ovih ugovora Pokrajinska vlada obezbedila je oko 350 miliona dinara.

Foto: Pokrajinska vlada
  • 87
  • 3
  • 0

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas 254 ugovora predstavnicima jedinica lokalnih samouprava i nosiocima poljoprivrednih gazdinstava po osnovu pet konkursa, koji se odnose na unapređivanje i korišćenje poljoprivrednog zemljišta.

Za realizaciju ugovora 350 miliona dinara 

Za realizaciju ovih ugovora Pokrajinska vlada obezbedila je oko 350 miliona dinara.

Mirović je podsetio da je Pokrajinska vlada za dve i po godine za uređenje kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja obezbedila 694 miliona dinara.

"Kanalska mreža je veoma skup sistem, koji zahteva kontinuitet ulaganja. Zajedno sa Nacionalnim fondovima uložili smo sedam milijardi dinara u rekonstrukciju kanalske mreže i završili radove na 14 lokacija. I ove godine nastavljamo s tim poslom," istakao je Mirović.


Tagovi

Finansiranje Poljoprivreda Pokrajinska vlada Igor Mirović


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.