AgroKlub.rs

\

Finansiranje

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Finansiranje » Prijave za podsticaje za krave i tov teladi

Prijave za podsticaje za krave i tov teladi

Pravilnik za subvencije

Prijave za podsticaje za krave i tov teladi

Datum: 21.04.2017. 08:00 |

4

Kategorija:

Finansiranje

Uprava za agrarna plaćanja objavila je Pravilnik kojim se propisuju uslovi za ostvarivanje prava na podsticaje za krave i uzgoj teladi za tov. Svi zainteresovani zahteve mogu da podnesu do 30. septembra 2017. godine.

Ministarstvo poljoprivrede - Uprava za agrarna plaćanja objavila je Pravilnik, kojim se propisuju uslovi i način ostvarivanja prava na podsticaje u stočarstvu za krave i uzgoj teladi za tov. Uz Pravilnik zainteresovani mogu da preuzmu i obrazac Zahteva za ostvarivanje podsticaja, koji možete da pronađete ispod teksta.

Ko i kako može da konkuriše?

Pravo na podsticaje imaju nosioci komercijalnih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava, preduzetnici i druga pravna lica koji ispunjavaju uslove propisane Zakonom o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju. Pravo na subvencije ostvaruje se za oteljene krave, jednom u toku godine za isto grlo, na osnovu zahteva koji se podnosi Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine - Upravi za agrarna plaćanja.

Prijavljivanje od 15. aprila do 30. septembra

Prijave se podnose od 15. aprila do 30. septembra ove godine i to za krave oteljene u periodu od 1. septembra 2016. do 31. avgusta 2017. godine. Kako piše u Pravilniku, u izuzetnim slučajevima u 2017. godini pravo na podsticaj mogu da ostvare i poljoprivrednici čije su krave oteljene između 1. januara i 31. avgusta 2017. godine.

Foto: Sesafa1 / Pixabay

Broj pregleda članka: 7464; Uspešnost članka: 640.2

Izvor: Uprava za agrarna plaćanja

Tagovi: Stočarstvo, Poljoprivreda, Ministarstvo poljoprivrede, Krave, Telad, Subvencije, Podsticaji, Uprava za agrarna plaćanja

Ključne reči članka: prijave, za, podsticaje, za, krave, i, tov, teladi, krave, septembra, oteljene, pravo, podsticaje


Marinko Tica

Svi tekstovi autora

Autor Marinko Tica

Marinko je profesor književnosti s višegodišnjim novinarskim iskustvom u elektronskim medijima. Naročito je zainteresovan za teme i zbivanja u agraru, a zamenik je urednika na Agroklubu.


Dokumenti Prijave za podsticaje za krave i tov teladi

Zahtev za ostvarivanje podsticaja

Zahtev za ostvarivanje podsticaja
veličina datoteke: 0.24 MB