Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zaštitni ram
  • 06.09.2023. 10:30

Raspisan javni poziv za nabavku zaštitnog rama za IMT traktore

Ramovi se dodelju za modele IMT traktora: 533, 539, 540, 542 i 549.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 417
  • 27
  • 0

Agencija za bezbednost saobraćaja objavila je javni poziv za subvencionisanu dodelu zaštitnih ramova za upotrebljavani traktor. Ramovi se dodelju za modele IMT traktora: 533, 539, 540, 542 i 549.

Šta je sa onima koji nemaju dokaz o vlasništvu?

Podnosioci zahteva za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama za upotrebljavani traktor moraju ispunjavati sledeće uslove, kako pravna, tako i fizička lica, dok je za "imaoce neregistrovanih traktora starijih od deset godina drugačija procedura.

Ako, zbog gubitka računa, prestanka pravnih lica ili smrti fizičkih lica od kojih su kupili vozilo ili drugih opravdanih razloga nisu u mogućnosti da pribave odgovarajući dokaz o vlasništvu i poreklu vozila i dokaz o izmirenim carinskim i poreskim obavezama za vozilo i koji su u zakonitom i savesnom posedu vozila najmanje pet godina, potrebna izjava.

Prilagođeni ram za traktore bez kabine

Ta izjava treba da je data pod materijalnom i krivičnom odgovornošću potvrđena potpisima dva svedoka i overenim od strane nadležnog organa na okolnosti kupovine i posedovanja vozila iz koje organ kome je podnet zahtev utvrđuje da li postoji stvarna nemogućnost pribavljanja dokaza o vlasništvu odnosno poreklu vozila i da li je imalac vozila u savesnom i zakonitom posedu vozila najmanje pet godina", izdvojeno je u pozivu.

Adresa slanja zahteva

Zahtev za subvencionisanu dodelu zaštitnog rama podnosi se Agenciji za bezbednost saobraćaja u zatvorenoj koverti, na adresu: Agenciji za bezbednost saobraćaja, Bulevar Mihaila Pupina 2, 11070 Novi Beograd, sa naznakom: "Zahtev za subvencionisanu dodelu novog zaštitnog rama". Uz obavezujuće uslove, podnosilac treba da uplati i republičku administrativnu taksu u ukupnom iznosu od 1.040 dinara.

Detaljnije o uslovima možete saznati na ovom linku, a obrasce zahteva preuzmete u dokumentima ispod teksta.

Dodatne informacije u vezi sa ovim javnim pozivom zainteresovana lica mogu dobiti na  e-mail: subvencijaram@abs.gov.rs

Javni poziv važi do 30. septembra.


Dokumenti


Tagovi

Zaštitni ram Traktori bez kabine Dodela ramova Agencija za bezbednost saobraćaja Neregistrovani traktori Taksa


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...