AgroKlub.rs

\

Finansiranje

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Finansiranje » Šta je važno da znate o IPARD-u?

Šta je važno da znate o IPARD-u?

IPARD

Šta je važno da znate o IPARD-u?

Datum: 02.06.2016. 18:00 |

Kategorija:

Finansiranje

Šta poljoprivredni proizvođači treba da znaju o IPARD programu?

Projekat Info IPARD Srbija ima cilj da informiše poljoprivredne proizvođače o dostupnosti, raspoloživosti i mogućnosti upotrebe novca iz IPARD programa.

Pomoću tog instrumenta pretpristupne pomoći srpski poljoprivrednici bi trebali da postanu konkurentniji na domaćem, ali i svetskom tržištu. Prema statistikama, mnogi proizvođači, u susednim zemljama, nisu se najbolje snašli u korišćenju takvih sredstava koja su im bila dostupna. Jedan od razloga je svakako i nedovoljna obaveštenost.

Baš zato je cilj projekta Info IPARD Srbija da što više poljoprivrednika informiše o svim merama koje će im biti na raspolaganju, ali i o uslovima i zahtevima s kojima će se sresti.

U sklopu tog projekta biće održano pet predavanja u pet ruralnih krajeva širom Srbije. Na kraju će svi učesnici prisustvovati završnoj konferenciji na kojoj će biti urađena studija slučaja sa simulacijom kompletnog procesa prijave. Prvo predavanje već je održano u Ruskom Selu kod Kikinde.

Pogledajte šta su na tu temu rekli neki od stručnjaka za IPARD fondove. Šta je važno da poljoprivredni proizvođači znaju i koji je osnovni princip funkcionisanja IPARD programa:


Vertigo production

Vertigo production
Laze Nančića 2, Novi Sad, Srbija
tel: +381 21 300 82 66
e-mail: vertigons@gmail.com , web: www.poljoprivrednaemisija.com

Broj pregleda članka: 3199; Uspešnost članka: 159.95

Tagovi: Poljoprivreda, Novac, IPARD, fond

Ključne reči članka: sta, je, vazno, da, znate, o, ipard, u, ipard, info ipard srbija