Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 04.10.2019. 15:30
  • Nišavski okrug, Niš

Subvencije za poljoprivrednike kojima je nevreme uništilo plastenike

Poljoprivrednicama kojima su u nevremenu oštećeni plastenici Grad Niš će pomoći da nabave nove. Maksimalan iznos po jednom korisniku je 350.000 dinara.

  • 77
  • 3
  • 0

Sekretar za poljoprivredu Saša Stoiljković najavio je da će poljoprivrednicama kojima su u nevremenu oštećeni plastenici Grad Niš pomoći da nabave nove. Pogodnost za njih biće 90% subvencija za iznos do 350.000 dinara po korisniku, dok će za ostale učešće Grada biti manje.

U toku je konkurs kojim Sekretarijat za poljoprivredu pomaže proizvođačima da nabave folije za plastenike. Sekretar pojašnjava da svim poljoprivrednicima Grad pomaže tako što plaća 60% cene.

Veće pogodnosti, kako najavljuje, imaće poljoprivrednici kojima su početkom septembra plastenici oštećeni u nevremenu.

Stoiljković objašnjava da je maksimalan iznos po jednom korisniku 350.000 dinara. Sa 90% povraćaja to znači da je ukupan iznos računa do 400.000 dinara, prenose Južne vesti.  

Ova pomoć važi i za one koji žele da nabave jedan ili više plastenika, a Stoiljković kaže da je stručna komisija odmah nakon nevremena izašla na teren i utvrdila da je šteta velika, te da su zato odlučili da im pomognu. Ovu odluku usvojilo je Gradsko veće.


Izvori

Južne vesti


Tagovi

Grad Niš Gradsko veće Pomoć Subvencije Poljoprivrednici Nevreme Saša Stoiljković


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]